Speedfan ve aux yardımı lütfen

abyssreddevil
31-03-2007, 12:02   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
75 mesaj

Arkadaşlar bilgisayarıma speedfan kurdum ve ölçümlere baktığım zaman şok oldum aux 125 derece gösteriyo yanıyorum yani bu aux ne işe yarar anlamınıda pek bilmiyorum ama sesle alakalı bişey diye duydum bunu nasıl çözebilirim acaba benim bilgisayarın hoporlörlerini yalnış yere mi takıyorum ondan oluyo çok eski iki tane hoparlörüm var onlardan mı kaynaklı

Anakartım şu

acaba ankartta mı bi probem var yada sistemde mi problem var anakartı kaybetmekten korkuyorum

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLERKahkaha

ufuks
31-03-2007, 12:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Spped fan bende aux diye birşey göstermiyor.Ama speedfan bazen sacmalıyor bende de anakartı -55 derce gösteriyor surkeli.

abyssreddevil
31-03-2007, 13:03   |  #3  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
75 mesaj

Evet bi hata mı var bende bilmiyorum yaa sonuçta anakart üzerinde gelen 5+1 ses kartı mı hatalı anlayamadım ben yaa birde speed fanda nasıl anakart ve diğer ayarları yaparız fan hızını nereye kadar çıkarırız bende E6300 işlemci ve orjinal fanı var en fazla kaç devir yükseltirim yardımlarınız için teşekkürlerKahkaha

selimhun
31-03-2007, 13:13   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

speedfan bu tür hataları yapabiliyor. Aynı chip için (CPU) üç ayrı sıcaklık gösteriyor.Ama ses kartı ile ilgili bi göstergesi yok ...Aux..tanımlı..

Bir de dowmload.com a gidersen  ''cpu cool'' diye bir program var. Ufak bişey ..Bir de onu kurup çapraz  kontrol yapabilirsin.

Saygılar,

erkanc
31-03-2007, 13:24   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

bence bu tarz programlarda everest en iyisi hem cpu olsun hem diğer sistem bileşenleri hakkında şu ana kadar tek doğru yanıt veren program