arkadaşlar overlock nedir ve speeedfan programı kullanımını anlatsabilirmisiniz bide overlock kullanımını bilgisayarım çoooooook ses yapıo bişiler yapmama lazım
speeed fan nasıl kullanılır
oveclock öyle birazcık fsb arttırayim , birazda voltaj verim le biten bir iş değildir. Sisteme yapılan overclock sonucunda bütün parçaların stabilitesi önem taşır. Birbirlerine darboğaz yapmamalıdırlar. Birçok inceliği var. ama önceden bazı makaleleri okumanı tavsiye ederim. En azından bazı parçaları yakmadan birşeyler öğrenmiş olursun =)
speedfan konusuna gelince PWM ile çalışır ve fan hızlarını kontrol etmeye yarar.
bende fan speed2 var, ayar düğmesini artırınca fan hızlanıyo :))) dolayısıyla daha iyi bi hava sirkülasyonu sağlıyo. Seviyeyi düşürünce ise yavaşlıyo. Örneğin işlemci fanına takılı fan speed 2 en düşükte ayarlı 1200rpm de.
arkadaslar bnm pcmde sicaktan sürekli kapaniyor biraz önce speedfani indirdim ama nasil kullanilcani bilmiorum ne yapmaliyim ki pc kapanmasin
bende speedfan 4.34 indirdim dün keşke biraz yabancı dil bilseymişim.TR yaması falan olsa güzel olacak bende anlamadım.nasıl ayarlanıyor fan hızları.ama fanın da bu özelliği desteklemesi de lazım mı ki?
evet fark ettim daha yükselmio fan hizi :D işlemci fanini temizledim, şu macun olayinada bi bakayim :))
bende speed fan programı yükledim. bilgisayarım çok ısı yapıyordu. ama nası arttırcam fan hızını bulamadım