Arkadaşlar iki platform arasında kalakaldım. Spotify mı dersiniz Apple Music mi? Apple Music henüz Türkiye'de aktif değil sanırsam ama ayda 15 tl gibi bi ücret istiyorlar. Değer mi ne dersiniz?
Spotify mı Apple Music mi?
Arkadaşlar iki platform arasında kalakaldım. Spotify mı dersiniz Apple Music mi? Apple Music henüz Türkiye'de aktif değil sanırsam ama ayda 15 tl gibi bi ücret istiyorlar. Değer mi ne dersiniz?Bence Spotify... Zaten Apple Music dediğin gibi kapalı, telif sorunları halledilememiş sanırım. Spotify'a ayda vereceğin 12-13 TL çok da koymaz sana eğer müzikle aran iyiyse... Her yerde hesabında müzik dinleyebiliyorsun, telefon tablet bilgisayar gönlün nasıl arzu ederse!
Benim için Spotify müziğini kullanmayı tercih ederim. Tüm iTunes müzikleri, DRM korumasına sahip Apple cihazlarda çalınabilir. Spotify müziği kullanmak içinSpotify Müzik Dönüştürücüsünden herhangi bir cihazda çalabilirsiniz. Spotify şarkılarını MP3, AAC, FLAC ve çeşitli uyumlu formatları kayıpsız kalitede dönüştürmenize yardımcı olabilir. Dönüşümden sonra, tüm bu müzikleri özgürce kullanmanız çok daha uygun olacaktır. Şimdi BURADA daha fazla bilgi yakalayabilirsiniz. Umarım bu ipucu sizin için yararlıdır.
spotify öğrenci indirimide gayet uygun
Spotify'dan iyisi yok abi. Bulaşma diğer uygulamalara.
Spotify artık aldı yürüdü valla şimdi Youtube'a kafa tutuyor. Ama bence YouTube'dan premium üyelik almak daha mantıklı
Spotify ve Youtube Müzik kullanmayı tercih ediyorum. Spotify ile dinlediğim sanatçıların single veya direkt albümünü indirdikten sonra dinliyorum. Youtube Müzikte ise sevdiğim müzik tarzında oynatma listelerini farklı kullanıcıların mix paylaşımlarını indiriyorum. Alternatif düşündüğüm ve faydası olan konu daPapara Kart Cashback yaptığı için zararı hemen hemen karşılanmış oluyor. Youtube Müziğin fiyatlandırmasını gördüğünüzde uygulama içerisinden kart bilgilerinizle zaten değiştirirsiniz.