spy-bot mu spyware doctor mu ???

mazirodes
22-11-2009, 15:47   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
171 mesaj

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi spy-bot mu yoksa spyware doctor u mu yğkleyim karar veremedim bun lardan hangisi daha iyi

Kruis
22-11-2009, 15:55   |  #2  
Kruis avatarı
Yıllanmış Üye
496 mesaj

Spyware Doctor alanında 1 numara Fakat ücretlidir tarar fakat silmek için lisans ister
Spybotta ücretsizdir ücretsiz olmasına karşın fena değildir.

Qromodynmc
22-11-2009, 16:47   |  #3  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

spyware terminator önerirdim ben, bedavadır ve güncel sürümse çok rahat bulur spywareleri,fakat anlık koruma özelliği biraz can sıkıcı ve yetersiz gibi,fakat tekrar diyorum spyware doctoruda kullandım ama spyware terminator hem özellik hem ücretsiz oluşu bakımından iyi bir program..

arpanet
23-11-2009, 15:47   |  #4  
Yeni Üye
37 mesaj

kuşkusuz spyware doctor daha iyi ama ücretlidir.Spy bot veya spyware terminator çok daha uygun seçimler olacaktır.Hem bu ikisi sisteme de fazla yük bindirmezler.Ayrıca spyware terminatorun olumlu diğer bir  yönü tüm antivirüslerle uyumlu çalışmasıdır.Tercih sizin.

A_Jerusalem_N
25-11-2009, 14:23   |  #5  
Yıllanmış Üye
230 mesaj

bence spybot en iyisi...

aramide
30-01-2010, 16:56   |  #6  
Taze Üye
6 mesaj

Selamlar arkadaşlar bir şey soracağım, bu Spybot tarama yaptığı esnada yaklaşık 800.000 dosya tarıyor. Bu kendi veritabanındaki girişlerin sayısı mı yoksa benim bilgisayarımdaki dosyalar mı? Çünkü tarama sırasında altta geçen prog.lar bende yüklü değil. Bir de formattan önce bilgisayara girmiş olan spyware'ları da bulabilir mi?

Turkish Developer
01-02-2010, 03:42   |  #7  
Turkish Developer avatarı
Yıllanmış Üye
671 mesaj

spy-bot,  ücretsiz olma özelliğine  rağmen, veri tabanında kayıtlı zararlı yazılımları tanımlıyor. Genel olarak yeni yazılımların avcılığı için,biraz gecikmeli olarak ilave ediliyor.
 spyware doctor, Alanında etkili ve alternatif koruma özellikleri sağlayan program. Sıkıntısı , Antivirüs - veya İnternet Security programlarıyla zaman zaman çakışması ve bir birlerini zararlı olarak görebilmeleri oluyor.

Antimalwarebytes , son zamanlarda en çok tercih edilen ve rutirn tarama görevine üstlendirilen program olma özelliğindedir. Tercihler kişiseldir :)>

Sevgiler.