bugun video activeX diye birşey kurdum bilgisayarıma spycrush diye birsey bulastı biraz arstırdım kendini anti spy programı gibi tanıtan bir program. ilk basta internet giris sayfamı hep kendisine yonlendiriyordu falan baya uğrastıktan sonra bu sorunu aştım ama hala alttan windows kendi uyarısymıs gibii uyarı veriyor. kaspersky internet security trend micro onlie scan ve avg internet securtyi indirdim denedim ama fayda etmedi.hijackthis kurdum help2go.com dan raporu taradım bir sonuc vermedi basım belaya gitti bir yardım edin..
Spycrush dan kurtulamıyorum
- 1
- 2
ad aware ve webroot spy sweeper programlarını kurup tararsan senın ıcın ıyı olur.
bence bilgisayarınıda, sistem geri yüklemeyi çalıştır.ne zaman oldugu ise 1 gün oncesine çevir.
eger olmazsa gerekli programları kullan.
sistem geri yüklemeyi bircok site bu durumda onermiyor hatta sistem geri yüklemiyi kapatın bu durumda diyorlar. ccleaner zaten sistemde yuklu ama yetmedi. rogeremover denedim ama bu program spycrushı tanıdığı ve sildiğini soylesede yetersiz kaldı..
KorsanNetTeamBorga-x nasıl olduda sen CCleaner demedin.CCLeaner bir çok işe yaramaz veriyi kolayca sildigi için hep verıyorum. Arkadaşlara document and settıng yok burda gorunmez dosyaları görünür yap, local settınge git diye soylemeye kalkarsak çok ugrasırız ve ugrasırlar onun yerıne CCleaner kursun taratsın dıyorum herzaman.. Anladın sen onu
her dorumda CCLeaner diyorsun burada dememişsin.Yannış anlama dikkatimi çekti o nedenle yazdım. CClenaeri bende kullanıyorum gerçekten herkese önerilebilecek bir program.
anladı anladı
ccleaner temizlik programıdır
spyware doctor siliyor arkadaşım spy sweeper siliyor arkadaşım niye silmemekte bu programları kurmamakta ısrar ediyorsun anlamadım
ad-aware artık bunlardan seçe seçe sorununa çözüm bulacan
linkini vermedim asimileci vermiş zaten
saygılarımla
spyware doctor denendi sonuc yok
BOOMFUNKMCSverdiğin linkin altındaki notu okursan sevinirim yardımcı olim aynen soyle yazıyor:
Yazılımın deneme sürümünde bulunan zararlılar temizlenememektedir. Yazılımı hiçbir kısıtlama olmaksızın sınırsız biçimde kullanabilmeniz için 29 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.
aynı spy crush bendede var bela bi şey bende kurtulamadım napcağımı bilemeyom
orada yazılanlara kanma wildceno,kullananlar yazmış zaten yine bu forumda.
ad-aware demi silmiyor? nasıl bişeymiş ki
kaspersky internet security ile bir taratsana o zamana..
CClaner Onarır siler herşey yapar vistaya yeniliği olarak güncelleme yapıldı.
Saygılarımla.
kara_kartallarCClaner Onarır siler herşey yapar vistaya yeniliği olarak güncelleme yapıldı.Ccleaner onarım yapmaz.Sadece çalışmayan ve işe yaramayan dosyaları siler ve ANTİ SPY DEĞİLDİR. Kullanıyorsunuz bari ne işe yaradıgını adam gıbı bılın.bilgilerinize
Saygılarımla.
- 1
- 2