arkadaşlar ben pc de avira premium u kullanıyorum.buna ek olarak spyware programı da kurmak istiyorum.spyware terminato ve spyware doctor u kurmuştum ama pek memnun kalmadım...bilmiyorum tam olarak bunlardan birini tekrar kurmalı mıyım?tavsiyeniz var mıdır?
spyware tavsiye
Bu Konunun En iyisi Bence Spyware Doctor.Ama Ücretli.Lisansını Alman Gerekir.İkinci Olarak ta Spybot Search & Destroy Öneririrm.
saolasın aga spyware terminator iyi deniyodu ama ben de kurmuştum ama internet hızında düşüş oldu ben de ondan şüphelenmiştim.şimdi spybot search kurim bakalm saol tekrar
spybot search destroy oldukça eski bi program ve pek fazlada güvenilirliği yok.sana tavsiyem super antispay programını kurman.şu an bende kullanıyorum ücretsiz ve oldukça iyi bir program.yalnız güncellemelerini hergün elle yapman gerekiyor.
Ben EmsiSoftwarenin A-squared Free tavsiye ederim. TR Dil desteği var. Ücretsiz versiyonunda şuan 1.369.655 zararlı tanıyor. Hergün güncelliyor. Ayrıca Chip'in yaptığı testte Aynı firmanın Yazılımı olan Mamutu ilk 10'a girdi.
teşekkürler,bi de onu kuralım bakalım ne bulucak pc de:)
:)
yani,örneğin Eset Smart Security pc de kurulu ise doctor u kurmaya hiç zahmet etmiyelimmi? valla aynen doğru olsa gerektir,kaç denememde olmadı kafir,bende suçu başka şeylerde aramıştım.Çok güzel bir öneri o vakit bu.Gereğini yapalım bakalım,teşekkür.
ne fark eder birkaç deneme daha yaparız bizde.
Recep BaltaşEN iyisi: orjinal Spyware Doctor. Ama sakın Anti-Virüs yüklü iken kurmayın.Walla bende Kaspersky 7 var Spyware Doctor'un Avtivirüslüsünü kurdum Windows Defender'ı kapadım spy. dr. kaspersky ile çakışmadı...(yani hala kasma felan yok).
Peki Spyware Doctor Komple Koruma Sağlıyormu..Sadece Spyware Doctor Kullansak Yeterli olurmu ?
Ben avira antivir premium a ek olarak ashampoo antispyware 2 ve güvenlik duvarı olarak comodo firewall pro kullanıyorum.Ashampoo antispyware 2 nin 6 aylık bedava kullanımı chip in haziran dergisinde bedava veriliyor.Ben bu programı çok beğeniyorum.
arkadaşlar ben şimdi ad-aware 2008i kurdum ama ad-watch real time monitor fln kapalı gözüküyor.bu programı kullanan arkadaşlardan nasıl ayarlarda kullandıkların öğrenebilirsem iyi olur..
Bedava kullanımlarda ad watch çalışmaz bunun için paralı olan pro veye plus sürümüne yükseltmelisin.Ayrıca bedava da belli yerleri tarama ve otomatik güncelleme çalışmaz.
ya o zaman pek de bi işe yaramıyo diyosun?
Çok işe yarıyor.Bedava kullanımda haftada bir full scan ile bilgisayarı taratabilrsin.Taratmadan önce güncelle ve sonra full scan yap.Bedava nın tek can sıkan tarafı yerleşik koruma yok yani bilgisyarı sürekli gözetlemiyor.Bende Kis 2009 var .Onda antispyware var ek olarak haftada bir ad aware ile taratırım.Önemli:Ad Aware taramaları yaparken kis 7 ile çakışıyor tarayamıyordu ve bende güvenli modda yapıyordum.Denemedim ama kis i devre dışı bıraksam belki böylede olurdu.Kis 2009 da bununla karşılaşırmısın bilmiyorum.(Kis 2009 a yeni geçtim.Hiç denemedim)
arkadaslar rami yükseltmek antivirüs kasmasını rahatlatırmı
titi_boss_14arkadaslar rami yükseltmek antivirüs kasmasını rahatlatırmıEvet zaten ram ilgilenio antivirüsle
kurmalısın bende öyle yapıyorum avira kullanıyorum yanında spaybot resident kullanıyorum ikisi beraber iyi anlaşıyor gayette başarılılar
gelecek 2 3 yıl birşey olmayacağından eminim :) sonra ne olur onu bilmem