Merhaba Windows Update te SQL SERVER 2005 ile ilgili 2 güncelleştirme başarısız oldu. Birinci hata SQL SERVER 2005 SERVİCE PACK 3 ü yüklerken, ikincisi ise SQL SERVER 2005 SERVİCE PACK 3 GÜVENLİK GÜNCELLEŞTİRMESİ Nİ YÜKLERKEN oldu. hata kodları sırasıyla 3C29 ve 737D. Gerek Microsoft gerekse Chip in sitesinde araştırmalarım sonucu bulduğum çözümler işime yaramadı. Bu hatayı yaşamış olanlar varsa cevap versin lütfen. Bir de çok önnemli güncelleştirmeler mi bunlar? Önem taşımıyorsa kafaya takmayayıp gizleyeceğim.
SQL Server 2005 Update Sorunu
başlat çalıştır o kısma regedit yaz.
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \Microsoft SQL
Server \ MSSQL.1 \Setup
buraya git "resume" değerini 0 yap tekrar yükle
Sp3 ü Yüklemediği İçin Sp3 Güvenlik Güncelleştirmesinde Hata Vermesi Gayet NormaL. quin Adlı Kullanıcının Dedigini Yaparsanız Porbleminiz Düzelir.
arkadaşım yanıt için sağol ancak benim kayıt dfterinde bazı klasörler yok. Üstelik yeni recovery yapmıştım dizüstümü. daha önce böyle update hatası almıyodum. kayıt defterinin alıntısı aşağıda.
Aynı sorunu bende yaşadım şimdi siz sisteme reset atın sonra regedit'e grin söylediğim yolu takip edin d_word değerini 0 olarak atayın sisteme reset atın muhtemelen ondan gözükmemiştir ve yolun doğru olduğundan emin olun aynı sorunu bu şekilde çözüm umarım sistemdeki sql serveri kaldırmadınız diğer yollarda sanırım onar şeklinde diye bir destek sağlanıyordu ama işe yaramıyordu.
sql server i kaldırmadım 2. yöntemi uygulamaya çalıştım program ekle ve kaldırdan. Bu arada dword değerini bulamadım.
pardon neyin üzerine 2 kere tıklayağımı anlamadım
resume yazan değerin üzerine çift tıklayara 1 olan değeri silip 0 yazacaksınız dword değeri o şekilde girilecek yani
kontrol ettim ancak değer zaten sıfır