ssd çalışmıyor pc görmüyor!

mrt cn
14-07-2013, 13:32   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
157 mesaj

ssd almıstım pcme ilk topladıgım zaman pc format  attım ılk ssd goruyordu pc ılk formatımı bılgısayarcı tanıdıgıma attırdım sonra kendım format attım ahcı mod acıktı hersey tamdı harddiske kurdum wındowsu suan aygıtlarımda ne ssd var nede çalısıyor pc ısısı programında dahi çıkmıyor ssd   yane kısacası ssd suan calışmıyor ne yapmam gerekıyor pc tanıtmam fılanmı gerekıyor format atmammı gerekıyor yardım edersenız çok sevınırım  :)

DiamondMines
14-07-2013, 14:29   |  #2  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj
Alıntı: mrt cn  
ssd almıstım pcme ilk topladıgım zaman pc format  attım ılk ssd goruyordu pc ılk formatımı bılgısayarcı tanıdıgıma attırdım sonra kendım format attım ahcı mod acıktı hersey tamdı harddiske kurdum wındowsu suan aygıtlarımda ne ssd var nede çalısıyor pc ısısı programında dahi çıkmıyor ssd   yane kısacası ssd suan calışmıyor ne yapmam gerekıyor pc tanıtmam fılanmı gerekıyor format atmammı gerekıyor yardım edersenız çok sevınırım  :)

Formatı SSD ye atmış olman lazım ki o zaman sistem SSD de kurulmuş olurdur heralde sabit diske attınız?

mrt cn
14-07-2013, 18:04   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
157 mesaj

sabit diske attım formatı suan ne yapmam gerekıyor ne yapabılırım tekrarmı format atıcam ve ssd nasıl format atıcam suan wındows sabıt dısk yuklu.

Son Düzenleme: mrt cn ~ 14 Temmuz 2013 18:08
DiamondMines
14-07-2013, 18:41   |  #4  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
10,394 mesaj
sabit diske attım formatı suan ne yapmam gerekıyor ne yapabılırım tekrarmı format atıcam ve ssd nasıl format atıcam suan wındows sabıt dısk yuklu.

SSD yi zaten Windows kullanırken performans almak için aldın, Windows SSD ye yüklenmesi gerek, direk format at. Basit yöntem ile şöyle yap: sabit diski çıkar ve SSD ye format çek AHCI modu açık olsun bios dan.

DiamondMines
15-07-2013, 15:24   |  #5  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
10,394 mesaj

Halletin mi sorunu?