Böyle yapsam ne olur ? Windowsu ve Oyunları ssd ye atarım. Diğer şeyleri harddiske. Sorunsuz kullanılır mı ? Hızlı açılır edilir değil mi gene ?
Ssd ile hdd aynı anda kullanmak ?
İkisini aynı anda kullanabilirsin. Sana tavsiyem işletim sistemini SSD'ye, oyunları HDD'ye kur. Oyunlarıda SSD'ye kurabilirsin ama FPS açısından bi artış olmaz. Sadece save yaparken hızlı yükler. Boşuna SSD'den alan gitmesin diye söylüyorum.
İkisini aynı anda kullanabilirsin. Sana tavsiyem işletim sistemini SSD'ye, oyunları HDD'ye kur. Oyunlarıda SSD'ye kurabilirsin ama FPS açısından bi artış olmaz. Sadece save yaparken hızlı yükler. Boşuna SSD'den alan gitmesin diye söylüyorum.300 lira vermek 120 GB için değer mi gerçekten onu da düşünüyorum. Benim pcnin açılıp kendine gelmesi 2 dk sürüyor ya. Bu süre gerçekten azalacak mı ciddi oranda.
Disk tabanlı %30 yavaşlama ortadan kalkacaktır.
İşletim sistemi için SSD yi seçersen Güzel olur Ancak baştan bildireyim Ram hızın SSD hızından düşükse Sanal Bellek Miktarını elle ayarlamayı unutma Aksi halde sistem RAM olarak Sanal belleği kullanmayı tercih ediyor.
Emin ol SSD kullandığın zaman ben daha önce bilgisayar kullanmamışım diyeceksin.Temmuz olmasa da Ağustosta alabilirim belki..Disk tabanlı %30 yavaşlama ortadan kalkacaktır.Onu nası ayarlarız merak ettim. 2 GB DDR 2 400 MHz ram var.İşletim sistemi için SSD yi seçersen Güzel olur Ancak baştan bildireyim Ram hızın SSD hızından düşükse Sanal Bellek Miktarını elle ayarlamayı unutma Aksi halde sistem RAM olarak Sanal belleği kullanmayı tercih ediyor.
Temmuz olmasa da Ağustosta alabilirim belki..DDR2'li bir sistemde SSD çok fazla bir performans artışı meydana getirmez. Ama ne zaman DDR3'lü bir sisteme geçiş yaparsın, işlemcinde az çok iyi olur (Ör. FX-6300 veya i5-4670K gibi) ozaman sana farkını hissettirir.Onu nası ayarlarız merak ettim. 2 GB DDR 2 400 MHz ram var.
sadece ddr 2 yada ddr 3 olayı değil intelin ddr 3 kullanan 1. nesil i5 sistemine taktım hikaye performans çıktı karşıma en az intel olursa 2. nesil i3, i5, i7 amd mimarli sistemlerde güncel athlon işlemci ve üzeri olması yetiyor.
dostum hiç ssd kullanmamiş biri olarak forumdan bir arakdaş önerdi ve gittim 250tl ssd aldım
ve bilgisayar yerinde durmuyor şimdi 45 sn açılan pc 3 sn açılıp hazır hale geliyor bu beni hayli şok etti diyorumki ssd niye önceden akıl etmemişim hdd ile pc 1.5dk kendine gelirdi ama ssd olayi çok fark katti %400
dostum hiç ssd kullanmamiş biri olarak forumdan bir arakdaş önerdi ve gittim 250tl ssd aldım
ve bilgisayar yerinde durmuyor şimdi 45 sn açılan pc 3 sn açılıp hazır hale geliyor bu beni hayli şok etti diyorumki ssd niye önceden akıl etmemişim hdd ile pc 1.5dk kendine gelirdi ama ssd olayi çok fark katti %
Sistemin iyidir ama senin denilenlere göre ? Core 2 quad 2.5 ghz 4 gb ram 1 gb ekran 128 bit benim..