arkadaslar yazın yeni kasa alayım diyorumda SSD yi pek anlayamadım :D hdd nin yanına takıptamı hdd yi hızlandırıyor yoksa kendisini taksak hdd olmasa yetermi of kafam karıstı birisi güzel bi açıklama yapabilirmi :D
SSD
ssd ler hdd lere göre çok daha hızlı ve pahalıdır genelde sende benim ve bir çok kişininde yaptığı gibi alırsın 1 tane 60-120 gb ssd ona windows kurarsın programlar ve oyunların birkaçını yüklersin HDD de depo olarak kullanırsın sana tavsiyem almışken 120 gb ocz marka ssd almanızdır
bende ssd kullanıyorum 60 gb var bendeki windows daha hızlı açılıp kapanıyor oyun açarken loading yazan yer daha çabuk doluyor ne bilim i7 işlemci alacağına i5 alıp artan parayla ssd alır i7 den daha hızlı bir pc sahibi olrum benim düşüncem bu yönde ama 60 gb az sen 120 gb al bak vatanda indirimli ssd var bunu tavsiye ederim
hayatımda kullandıgım butun oczler hatalı cıktı 60 gb ssd
ve klasik sorunlaru ocz nin
ram
belki bana bozuk ürünler isabet etti belki piyasada hatalı oczden fazla hatalı kingston vardır bilemem ama ram konusunda tam bir fiyasko markaydı ssd de seçilmemesi gereken markalardan biridir..
olacak olacak herkes öyle yapıyor zaten amaç windows un seri çalışması ayrıca ben 60 gb lık ssd ye w.7 64 bit ve 3-4 tane oyun yüklüyorum bana artık yetmiyor sana şiddetle 120 gb öneriyorum tekrar dan sana önerdiğim ssd yi almanda fayda var
tamam alayımda 2 si aynı anda nasıl calıscak anlamadım :D 2 side veri depolama aygıtı işletim sistemi ssd de iken oyunu hdd den nasıl oynuyoruz :DD
http://www.hepsiburada.com/Liste ... 0&categoryId=114814
bu nasıldır iyimi