Sizin ekran kartınız nasıl?
SSizin Ekran kartınız?
atinin şuana kadar hiç bir ekran kartıyla sorunum olmadı her oyunuda kolaylıkla oynamışımdır
1024mb GDDR5 Palit GTS450 Sonic
Şimdi bunu kullanıyorum
http://www.zotacusa.com/media/ca ... ES3P-FSP_image1.jpg
ama eğer yeni bir ekran kartı almam gerekir ve kısmet olursa tek ekran kartında GTX5XX
http://www.zotacusa.com/products ... /geforce-500-series
serisinden bir ekran kartı almayı düşünüyorum ama eğer çift ekran kartı kullanmayı düşünürsem o zaman tabiki seçimim bu olur HD 6950 CrossFire
http://www.amd.com/us/products/d ... -6950-overview.aspx
4350 tüm işimi görüyor crysis 2 yi bile bitirdim sonu biraz saçma olmuş sürüne sürüne oyuna başladık sürüne sürüne oyunu bitirdik kesin wearhead gibi bişey çıkartıcaklar.Saçmalıgın böylesi prototypte orta ayarlarda kasıyor crysis 2 de orta ayarlarda uçuyor Sözde nvidia ekran kartı sponsor yinede helal olsun bizi de düşünmüşler bencillik yapmamışlar.
4350 nın bir tek resim kalitesi kötü nedenini anlamadım sanki 6800xt 256bit deyken daha süper resim çekiyordu ve gösteriyordu.
Ati Catalist Control Center ekran kartı değil, ekran kartının yapılandırma merkezidir :)
AMD ve Nvidia diye düzeltin lütfen.. Dünyada iki tane GPU var bildiğiniz üzere.. AMD değilse Nvidiadır. Nvidia değilse AMD dir :)
Benim kullandığım MSI GTX 460 HAWK Talon Attack SLI + OC
AMD ye töbe ettim. Boştayken bile 68 derece oluyor.. Hem oyunculara göre tasarlandığını sanmıyorum. Ne physX var ne CUDA...
"Ati Catalist Control Center ekran kartı değil, ekran kartının yapılandırma merkezidir :)
AMD ve Nvidia diye düzeltin lütfen.. Dünyada iki tane GPU var bildiğiniz üzere.. AMD değilse Nvidiadır. Nvidia değilse AMD dir :)" +1
Gigabyte GTX 460 1 gb 256 bit O.C 715/1430/900***875/1750/1125 kullanıyorum çok memnunum
bencede amd ve nvıdia olalıydı anket önceki kartımdan da memnundum gts 250 şimdikinden de memnunum asus hd 6950 özel soğutucusu ile boşta 32 tam yükte 55
işte benim ekran kartım bu ve canavar gibi maaşallah zotac nvidanın en iyi kart markası overclock potansiyeli cok yükse cpu 820 mhz bellek 2400 mhz ve quad 4 cekirdek işlemci 3,06 ghz ile şu an kadar bilgisayarımı high ayarlarda zorlayan hic oyun görmedim hicde değişterimeyi düşünmüyorum kartımı
işte benim ekran kartım bu ve canavar gibi maaşallah zotac nvidanın en iyi kart markası overclock potansiyeli cok yükse cpu 820 mhz bellek 2400 mhz ve quad 4 cekirdek işlemci 3,06 ghz ile şu an kadar bilgisayarımı high ayarlarda zorlayan hic oyun görmedim hicde değişterimeyi düşünmüyorum kartımıKatılıyorum,eğer Nvidia seçilecekse marka olarak ilk önce zotac seçilmeli. referans tasarımları biraz ısınsada voltajsız O.C. yeteneği ve dayanıklılığı mükemmel ve hatta dahada ileri giderek şunu söylemek istiyorum ,ati ekran kartı kullanan birine aynı sisteminde birde Nvidia ekran kartı kullandırılırsa aradaki farkı kendi gözlerinle gördüğünde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır ama bu demek değildir ati ekran kartları nvidia,dan kötüdür bu yanlışada düşmesinler kullanıcılar.
Nvidia ve Zotac ikilisi pahalımı evet pahalı bir ikili ama değermi ?
KESİNLİKLE EVET.![]()
evet jubei aradaki farkı zotac nvidia kullanınca herkes benim gibi bilgisayarla alakası olan bir kişi ise kesinlikle anlayacaktır kartımın yakışıklılığı yeter
Radeon HD 6990 yı inceliyorum, fena gibi görünmüyor
tecrübe eden var mı?
ben zotak gtx 460 ı vatan bilgisayarda da en ucuz kart diye seçmiştim :))
kartın kutusunda
extended warranty registration required,details on website
diyo
sanırım kartın garanti süresini arttırıyo kartı alalı 5 ay oldu acaba nasıl yapacaz
bende nviada seçtim evet 9500gt zotac kartım vardı harika oc yapmıştım %35 oc yapınca bütün güncel oyunları oynadım dx11 lerde low geri kalanlar medium high
ama zotac gtx 460 440 tl
gigabyte gtx 460 oc 390 tl olunca mecburen gigabyte seçtim soğutucusunuda oc oranınıda çok sevdim
Sapphire Hd 5770 bana yetiyor şuan :)
Nvidia ise Zotac demişsinizde.. GPU aynı sonuçta sadece fiziki yapısı ve firmanın sunduğu geliştirmelere bakılmalı.. Zotac, MSI, Gigabayte, Evga vs vs.. soğutmalarına bakın.. çift fan gerekli mutlaka.. Giga ile MSI nerdeyse aynı boştayken 26-27 derece yükte ise max 47-48 derece.. Twin Fazor II-III olduktan sonra korkmayın siz :)
Isıları süper.. özel soğutma sistemleri var. Zotac diyince hep aklıma soba geliyor nedense aynı şey AMD içinde geçerli..
hayır zotac gayet mükkemmel kartları vardır evet soğutucusu msı gigabyte asus kadar olmasada harika kartları ve oc potansiyelleri var
bu arada mesajlarınızdan anlıyorumki gerçekten bu işi biliyorsunuz evet bendeki gigagtx460 ta boşta 24 yükte max 58 derece fan hızı %40
hayır zotac gayet mükkemmel kartları vardır evet soğutucusu msı gigabyte asus kadar olmasada harika kartları ve oc potansiyelleri varTeşekkür ederim...bu arada mesajlarınızdan anlıyorumki gerçekten bu işi biliyorsunuz evet bendeki gigagtx460 ta boşta 24 yükte max 58 derece fan hızı %
Zotac'e kötü demiyorum. Soğutma konusunda sadece sorunlu.. Yanlış hatırlamıyorsam GTX 275 AMP çok ısınıyordu. Yani Zotac öyle yapıyor. Kocaman gövdeye küçük bir tane fan koyuyuyorlar. Çok saçma.. Bu olay Ferrari'ye 1.2 motor koymak gibi birşey..
Sizinde dediğiniz gibi Gigabayte oldukça harika bir marka ve başarılı, bende GTX 460 alırken iki arada bir derede kaldım. Giga mı yoksa MSI mı diye.. Sonra arkadaşım MSI alınca inceledim oldukça güzel hemen aldım ama aslında Gigabyte alacaktım kısmet böylemiş. Diğer mesajımdada dediğim gibi GPU aynı ise fiziki yapılandırmaya ve yapan markanın sunduğu geliştirmelere bakılması gerekiyor diye düşünüyorum. Zaten biraz düşünürseniz benim bu düşüncemi rahatlıkla onaylarsınız :)