kurabik sormuş:
bilgisayarımda mavi ekran görüntüsü alıyordum işletim sistemim windows xp'ydi.ekran kartını güncellemek için amdnin sitesinden bir driver yükledim.Fakat yükledikten sonra bilgisayarın çözünürlğü en düşük seviyeye geldi ve renk ayarı 4 bitte kaldı.Ben driverı kaldırmaya çalıştım ancak çözünürlük çok düştüğü için kaldırma tablosunu ekranda yukarıya çıkaramadım dolayısıyla ileri butonuna bir türlü ulaşmadığım ve ekranın görünmeyen kısmında kaldığı için kaldıramadım.Görüntü çok kötü olduğu için ve yapacak bir şey bulamadığımdan daha önce casper 'dan aldığım laptopla verilen ürün kurtarma cdsini kullanıp vistayı kurdum.Bu sistemi kurduktan sonra bilgisayar çok fazla yavaşladı.Aynı zamanda standard vga grafik bağdaştırıcısında problem olduğu gözüküyor ama sorunu güncelleyerek çözemiyorum.Bunun dışında bilgisayarın derecelendirmesi 1,00 puan.Kısacası bu sistemi kurmaya çalışarak hata mı ettim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Format mı attırmalıyım? Yapabileceğim bir şey var mı?
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
İşlemci:AMD athlon(tm) processor LE-1640 2.70 GHz
RAM:2,00 GB
Sistem türü:32 bit işletim sistemi
windows vista starter service pack 1
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0