Merhaba arkadaşlar ben yeni
hp
bilgisayar
aldım ve windows 7 ultimate e yükselttim
ama
Standar VGA Grafik Bağdaştırıcısı yani ekran kartımla ilgili sorun var hiç
bir
oyunu açamıyorum ekran kartı modelimi ve aygıt yöneticisinin resmini çektim onu koyuyorum şimdi
yardım
ederseniz sevinirim .. İyi günler..
Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı Yardım Lütfen
20 kişi baktı yardım edin lütfen :S
Kardeşim Yapman Gereken Everest adlı programı indirmek orada ekran kartı modelini öğrenmek daha sonrada üreticinin sitesine girip driverı indirmek.Birde bilgisayarı yeni aldım demişsin yanında gelen kutuda driver cdsi olması gerekir.ekran kartı driverını indirip kurman yetecektir
Merhaba arkadaşlar ben yenistandart vga üzerinde sağ tık yapıp özellilker diyiniz ve donanım kimliğini seçip burda paylaşınız sizlere yardımcı olabilirm.
hp
bilgisayar
aldım ve windows 7 ultimate e yükselttim
ama
Standar VGA Grafik Bağdaştırıcısı yani ekran kartımla ilgili sorun var hiç
bir
oyunu açamıyorum ekran kartı modelimi ve aygıt yöneticisinin resmini çektim onu koyuyorum şimdi
yardım
ederseniz sevinirim .. İyi günler..
buradaki windows kartsız gibi görüyor yani en alt 3200 onboard gibi ekran kartı varsa laptoplarda üstünde yazar marka model ona göre yönlendirelim
masüstü ise faturanda yazar
arkadaşlar benimde bu sorunum var ama driver bulamadım bi bakarmısınız sizde ELİXİR N2DS25616BT-5T
donanım kimliğinide paylaşın.
Sevgili arkadaşlar biz bir drivers ararken yada paylaşırken onun uyumlu donanım kimliğini bilerek paylaşıyor yada indiriyoruz. Eğer bir drivers arıyorsanız lütfen sizde donanım kimliğini paylaşın ve sizlere öyle yardım edelim.
Donanım kimliği : Aygıtın mekanik simetrisini gösteren bir kimliktir. Bu bize aygıtın uyumlu olduğu driversi gösterir. Ancak XXX-hd-vc2341 isimli ekran kartınızın her zaman driversini bulamayız çünkü donanım üreticileri bu aygıt isimlerini aygıtın durumuna göre vermiyor özelliğine göre veriyor. Oysaki donanım kimliği aygıtın öz niteliklerini söylüyor ve biz bu kimliğe göre bulabiliyoruz.
Örnek
Sallama ekran kartı isimleri.
Hd 4623 ati volt250 1G
HD 6897 ati power300 512 m
HD 1255 ati supervizor2gb
bu aygıtların yapım şekilleri aynı olup boyutları farklı ise donanım kimlikleri aynı oluyor.
Biri 1 gb diğeri 2 gb öteki 512 m diye drivers değişmiyor işte bu nedenle lütfen olabildiğince donanım kimliğinide yayınlayınız..