STANDART VGA GRAPHİCS

MrShooter5
18-04-2012, 16:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

ya pek anlamamda bu donanım felan.... şimdi bu casper minbooka oyun yüklemeye kalktım;yükledim ama oyunu açarken open gl hatsı veriyor..bunun donanımla (ekran kartı) ilgili olduunu öğrendim.ve sorunu anladım oyunun çalışması için 3d grafiklere sahip bir kart lması gerekşliymiş.ama bnemim ekran kartı standart vga graphics olarak geçiyor..BUsorunu nasıl haledeceğimi linkelrle detaylı bier şekilde anlatırsanız sevinirim...dedğim gibi pek anlamamda :D AYRICA NETBOOKA İNTERNET BAĞLAMA İMKANIM YOK YANİ MASAÜSTÜNDEN İNDİRİP ONA TAŞİCAM OYÜZDEN LİNK GEREKİYOR...AMA BENİM PROBLEMİM DİĞER KONULARDAN FARKLI.. BENİM EKRAN KARTIMIN YANINDA ATİ VEYA NVİDİA SİMGESİ YOKKKK...

BU ARADA BİLGİSYARARTIMIN ÖZELLİKLERİNİ TAM OLARAK BİLMEDİĞPİM İÇİN : MODELİM: CASPER MİİNİBOOK 10/"

Son Düzenleme: MrShooter5 ~ 18 Nisan 2012 17:02
Erdem_Aydın
18-04-2012, 17:45   |  #2  
Erdem_Aydın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,628 mesaj

Arkadaşım minibooklarda ekran kartı yoktur. İşlemci ile gelen dahili bir grafik yonga seti vardır ve bu oyun oynamak için değil sadece o monitörden görüntü alabilmek içindir. Oyun çok zor oynanır ve yüksek seviyeli bi oyununu açamama gibi bir durum çok normaldir.

MrShooter5
18-04-2012, 17:48   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

teşekkürler arkadaşım ama intel driver güncellemesi yaptım ve cod 1 i çok aşırı rahat oynaybiliyorum(0 donma)