_cypher_katip olmuşsun tebriklrSaolda yanda ne yazdığının ne önemi var...
Star Trek hayranlarına müthiş hediyeler...
bende kazanmışım haberim yoktu böyle birşeyden süpriz oldu acaba ne kazandım.
teşekkürler chip
Mustafa@PCSaolda yanda ne yazdığının ne önemi var...yıldızlar artmışya gözüme carptı yazdım
Selçuk İslamoğluT-shirt'i ben çok beğendim. Ben de isterim dermişim :)hocam özeline mesaj attım ama eğer ben film davetiyesi kazandımsa onu başkasına verebilirsiniz çünkü gidemem ama eğer mümkünse bana tişört gönderin tabi mümkünseŞaka bir yana Wi-Fi alanına girdiğinizde parlayan bir t-shirt'ünüz olacak.
_cypher_yıldızlar artmışya gözüme carptı yazdımSaol...
şimdi gördüm biri bana rep vermiş .ilk rep im kimse teşekkür ederim
Yarışmadan haberim yoktu, mesaj gelince öğrendim
TeşekürLer Chip
KylieÇıkmaz mı tabiki de çıkmış baksana habire yazıyoruz foruma bize çıkmayacakta kime çıkacak sorduğun kabahat senin ama ben hediye istemiyorum Star Trek'i pek sevmem benim favorim Star Wars'tırAynen katılıyorum. Star Wars gibi bir film daha yoktur. Cep telefonu melodim bile imparatorluk marşı benim :)Bana da gelmiş. Bir forum gevezesi de burada :)
chip bunların devamını da bekleriz
Yarışmadan benimde haberim yoktu.Özel Mesaj gelince haberim oldu.Kazanmışım.Ama ne kazandığımı merak ediyorum.Aslınd T-Shirt olmasını çok arzu ederdim.İnş.
T-Shirt'türde bana iyi gelir.Bilet gelirse gidememe gibi bir ihtimalim var :(
YePPiu :) Bende kazanmışım...
Saygılar Sunuyorum...
HaaNKsYePPiu :) Bende kazanmışım...Yiğit Özgür di mi o?Saygılar Sunuyorum...
Benimde haberim yoktu böyle birşeyden sürpriz oldu bende kazanmışım teşekkürler chip online.
bende kazanmışım akşam fark etmedim bide kazananlar listesi açıklansa çok iyi olurdu ama
ben yarışmayla hiç ilgilenmedim ama yedek listedeymişim
kargo parasını biz mi odeyecez acaba?
cbilgen13yedek listeye girenlerede teselli ödülü falan verilsin bari...en azından bende t-shirt isterim yawwss :D:katılıyorum. en azından insanları yardımcı olmaya teşvik edebilir.
JADEXGünün sorusu bu işteadresi verdik kapıda karşılaşacaz bakalım bedavamı para isterletse red edecem.
JADEXSeni beleşçi senikriz var para yok nasıl odeyem.
Ben bile bu pasiflikle kazanmışım hadi hayırlısı:)) Bari T-Shirt çıksında artık gittiğim kafedeki elemanlara wireless var mı demekten kurtulayım birde bazen sormuyorum direk açıyorum laptopu bakıyorum wireless yok hayda boşuna açtık deyip 2 dk. sonra kapa inşallah bu dertten kurtarır beni CHIP Online=))