_cypher_ben yedeklerdeim bana tshirt yollayıııınbana da bana da... zaten burda pek sinama yok bilet boşa gider...
Star Trek hayranlarına müthiş hediyeler...
ahmeyt05Ben de kazanmışım, ne kazandığımızı da bir öğrenebilseydik. İsimli tam liste yayınlanır sanırım, geçen Windows 7 vermişlerdi yarışmayla, onun listesi verilmişti.o nerde ki...
JADEXElinden patik işi gelir mi senin pazarda iyi satıyor bu tür şeylersen sat o kadar da değil
tolgahanteradresi verdik kapıda karşılaşacaz bakalım bedavamı para isterletse red edecem.Ben 10.000tl bile olsa veririm chip hediyesi manevi değeri var
Barışben kazanamamışım :))bi sonrakine...
Özel istek kabul ediliyor mu Bende kazanmışım ama ne kazandım bilmiyorum
Yetkililere duyurulur T-Shirt istiyorum...
HaaNKsÖzel istek kabul ediliyor mu Bende kazanmışım ama ne kazandım bilmiyorumbende isterim! bende isterim!
Yetkililere duyurulur T-Shirt istiyorum...
JADEXBen genelde el işi konusunda iyi değilimdir yani pek satış yapma şansım yok ha mecbur kalınca yaparım ama kim gelir alır orası belli değil.iyiAyrıca bu kadar alınma hemen pazarda patik satmak ayıp değildir koca koca adamlar bile yapıyor gocunmadan o işin şakasıydı.
Bende yedekler arasındayım malesef yedekler pek umutlanmasın :D
Bende kazandım!
Edit: Kargo CHIP'ten mi?
OnlyMannkatılıyorum. en azından insanları yardımcı olmaya teşvik edebilir.herkes tshirt istio bende isterembu arada görduum kadarıyla herkes tshirt istio ilk 15 te tshirt isterse noolcak
kazanmışım bende;) ne gelcek bakalım :)
tshirt gelirse fena olmazdı hani, giyerdik bol bol yazın=)
Mustafa Cano nerde ki...Çok oldu o verileli. Win 7'yle ilgili 10 sorudan oluşuyordu galiba, bir test vardı. Onu doğru cevaplayan ilk bilmem kaç kişiye vermişlerdi.Bu arada ben Chip Online Haber'in sıkı bir takipçisi olarak elbette haberim vardı bu yarışmadan ancak foruma olan aşkım ondan değildi.
Benim de tercihim tişörttür, tabi bu tercihler bir işe yaramayacak o ayrı.
Benim oda ışıl ışıl olacak desenize ebnim modem zaten wıfı :D
ahmeyt05Çok oldu o verileli. Win 7'yle ilgili 10 sorudan oluşuyordu galiba, bir test vardı. Onu doğru cevaplayan ilk bilmem kaç kişiye vermişlerdi.onu sormuyorum kazananlar linki nerdeBu arada ben Chip Online Haber'in sıkı bir takipçisi olarak elbette haberim vardı bu yarışmadan ancak foruma olan aşkım ondan değildi.
Benim de tercihim tişörttür, tabi bu tercihler bir işe yaramayacak o ayrı.
Bence 5 mayıs 2009 saat 23:59 da yayınlanır kazananlar listesi...
FatturBence 5 mayıs 2009 saat 23:59 da yayınlanır kazananlar listesi...
Ben bir tahminimi söyleyeyim: Mustafa bana kalırsa bu sürede en çok mesajı yazan kişi.
eltahirBen bir tahminimi söyleyeyim: Mustafa bana kalırsa bu sürede en çok mesajı yazan kişi.saol senide unutmayalım el tahir
Mustafa Cansaol senide unutmayalım el tahir:) Evet ben de epey yazıyorum.Fakat böyle devam edemeyecek maalesef. Yakında epey yoğun olacağım. Tabi devam edeceğim foruma ama yazabildiklerim azalacak tabi.Ekleme: Bu arada sonradan algıladım: Ben seni değil Mustafa Can, Mustafa@PC olan Mustafa'yı kastettim en çok mesaj yazan kişi olarak :) Hala tahminim aynı.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 03 Mayıs 2009 16:11
Soranlar üzerine tek bir şekilde yanıt veriyorum...
Benim görevim 50 asıl, 50 yedek kazananını belirlemek. Ne kazandıklarını bilmiyorum. O yüzden lütfen sorularınızı bana sormayın veya şu olsa iyi olur gibi temennilerinizi iletmeyin.
Ben o bilgileri gerekli yerlere ulaştıracağım ve kargolar gönderilecek. Kargo gönderim ücreti bize ait. O yüzden telaş etmenize gerek yok. 5 mayıs'a kadar isim göndermeyenlerin yerine yedeklerden alacağız.
Sinema biletleri hem Avrupa, hem de Anadolu yakasında tercihli sinemalardan. Kazanıp da gelemeyecek olanlar bilet kendilerine ulaşınca istedikleri kişilere verebilirler.
"Benim hediyemi istemiyorum, şuna verin" şeklinde de ben düzenleme yapmıyorum, herşey yasalar dahilinde çünkü. Hediyesini almak istemeyenlerin yerine yedeklerden hakları olanlara vereceğiz.