Starcraft 2'nin resmi çıkış tarihi açıklandı!

CHIP Online
04-05-2010, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Blizzard resmen açıkladı! İşte milyonların heyecanla beklediği Starcraft II'nin resmi çıkış tarihi..

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/star ... ciklandi_19836.html

Resimlerle: Starcraft 2 Multiplayer beta test görüntüleri

Güney Kore'nin milli sporu olan, Türkiye de dahil olmak üzere bütün dünyada inanılmaz bir hayran kitlesine sahip olan Starcraft serisi, 2. oyunuyla bilgisayarları şenlendirmeye geliyor.

Starcraft II üç farklı oyun olacak çıkacağı daha önce açıklanmıştı. Bunlardan ilki olan ve senaryosu İnsan ırkı ile oynanan Wings of Liberty'nin resmi çıkış tarihi ise, resmi Blizzard basın açıklaması ile belli oldu.

Halen beta test süreci devam eden oyunun 27 Temmuz tarihinde perakende satışa çıkacak. Ancak bu tarih belirtildiği gibi perakende satış tarihi, geliştiricinin online satışları oyun çıkar çıkmaz açılacak.

Blizzard'ın kurucularından olan CEO'su Mike Morhaime "Beta testçileri saolsun, geliştirmenin son aşamalarında büyük yol aldıkç Böylece oyuncuları StarCraft II dünyasında ve Battle.net'te ağırlamamıza sadece birkaç ay kaldı" açıklamasında bulundu.

Tüm konu: Starcraft 2'nin resmi çıkış tarihi açıklandı!

İzleyin: Starcraft 2

Resimlerle: Starcraft 2 Multiplayer beta test görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Beklenen gün yaklaştı! Peki oyun beklendiği gibi olacak mı?

Blackinred
04-05-2010, 15:01   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
356 mesaj

Bundan 10 yıl önce, ilk oyunu bütün ırklarda bitirdiğimde biri bana bu oyunun ikincisi 10 yıl sonra çıkacak deseydi kafa kol girişir ve ":o#@!%" derdim. Ancak gel gör ki öyle oldu ve şimdi bu haberi görünce pek bir garip hissettim, nostaljik bir hüzün ve yeni bir sevinç. Ve sanırım ağlıyorum, göz yaşlarımı tutamıyorum. Raynor, düş önüme, Zerg avına çıkıyoruz!