Starcraft II: Multiplayer Beta izlenimleri!

CHIP Online
27-02-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Blizzard'ın efsane gerçek zamanlı stratejisi Starcraft II, Multiplayer Beta testiyle aramızda...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/star ... enimleri_18538.html

Resimlerle: Starcraft 2 Multiplayer beta test görüntüleri

Diablo, Warcraft, World of Warcraft ve elbette Starcraft serisi ile oyuncuların en çok sevdiği isimlerden birisi şüphesiz Blizzard.

Her biri efsane olan bu serilerin ortak özellikleri grafik ve ses olarak etkileyici olmalarının, enfes ara sahnelerle desteklenmelerinin dışında şüphesiz çok eğlenceli olmaları.

Starcraft, Güney Kore Cumhuriyeti'nin milli sporu olmuş bir strateji oyunu. Tek kişilik senaryosunda üç ırkın destansı hikayesi konu ediliyor. Multiplayer'da ise inanılmaz bir rekabet var. Milyonlarca hatta on milyonlarca insan 31 Mart 1998'den bu yana hala aynı oyunu oynamayı sürdürüyor.

Bunda en büyük pay müthiş Starcraft evreni ve 3 ırk arasında kurulan muhteşem asimetrik stratejik denge oluyor.

Tüm konu: Starcraft II: Multiplayer Beta izlenimleri!

İzleyin: Starcraft 2

Resimlerle: Starcraft 2 Multiplayer beta test görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Starcraft 2'ye hazır mısınız?

_hEro
27-02-2010, 01:26   |  #2  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,428 mesaj

İlk oyunu inatla oynamadım.Yıllardır raflarda o bana bakar ben ona bakarım.Kısmet 2 ye imiş.
Bu arada işin ucunda Blizzard var.Hastayım bu adamlara.Çok kaliteli iş yapıyolar.Diablo 3 te Starcraft 2de şüphesiz efsaneleri layıkıyla devam ettirecekler.

Son Düzenleme: _hEro ~ 27 Şubat 2010 01:30