steamdan pes 13 indirsem online pass code verilirmi verilirse nası verilir ???
steam dan oyun indirme
Selam . Ben steamdan call of duty mw3 aldım.indirme cok yavas da bi 4-5 saatte indirecek herhalde benim internet kotalı .. yaklaşık kac gb yer ?? Bide oyun indikten sonra direk simgeye tıklayıp girebiliyor muyuz ? Yoksa baska bir islem gerekiyor mu ?
kaç GB'lık dosya indireceğin zaten indirme esnasında açılan ekranda yazıyor oradan kotanı geçip geçmeyeceğini görebilirsin.. steam oyunları indikten sonra masaüstüne kısayol atıyor zaten direk oradan çalıştırabilirsin yada steam programını çalıştırıp kütüphane altında oyunlarını görüp oradan da çalıştırabilirsin..
Selam . Ben steamdan call of duty mw3 aldım.indirme cok yavas da bi 4-5 saatte indirecek herhalde benim internet kotalı .. yaklaşık kac gb yer ?? Bide oyun indikten sonra direk simgeye tıklayıp girebiliyor muyuz ? Yoksa baska bir islem gerekiyor mu ?MW3 14 GB'a yakındı. Güncellemelerle bu biraz daha artmış olabilir.
Simgeye tıklayıp girebiliyorsun. Gerekli birkaç şeyi (DirectX, Visual vs.) indirdikten sonra oyun sorunsuz açılıyor.
Tesekkurler. Tmm da 4 5 saat suruor indirme kac gb goturur indirme .. tesekkurler.
Selam . Ben steamdan call of duty mw3 aldım.indirme cok yavas da bi 4-5 saatte indirecek herhalde benim internet kotalı .. yaklaşık kac gb yer ?? Bide oyun indikten sonra direk simgeye tıklayıp girebiliyor muyuz ? Yoksa baska bir islem gerekiyor mu ?
oyun kaç gb ise seninde o kadar kotan gider....