Steam Nedir?

TheDifference1
19-02-2017, 14:57   |  #1  
TheDifference1 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2017

Steam

Online oyun sitelerinde adından sıkça söz edilen Steam; online oyunlarda kullanılan bir yayım ve destek teknolojisi olarak tanımlanabilir. Bu oyun programını bilgisayarınıza indirebilir ve bu sayede elinizdeki tüm oyunların güncel halini oynama şansına sahip olabilirsiniz. Program sizin için merkez serverdan bilgisayarınıza indirilen oyunların güncellemelerini takip ederek, otomatik kurulum gerçekleştirir. Ayrıca bu program sayesinde online oyun sitelerinde oyun bulmakta da zorlanmazsınız. İstediğiniz oyunu sitelerden satın alarak orijinal oyun CD’si olmasa bile kurulum gerçekleştirip oynayabilirsiniz. Satın aldığınız oyunlar ile ilgili her şey Steam ile bilgisayarınıza yüklenecektir.

Steam Ne İşe Yarar?

Kendi online sitesi Steam programını bilgisayarınıza online yüklevebilir ve kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Steam ile yapabileceklerinizin sayısı oldukça fazladır. Yararlanabileceğiniz özelliklerin birkaçını şu şekilde sıralayabiliriz;

   Sayısız oyun türü ve seçeneğine anında erişim

   Online oyuncular ile toplu oyun oynama, sohbet etme ve maceralara katılma

   Steam atölyesi ile tüm oyunculara hediye gönderin, hediye alın ve oyun içi takaslar yapın

   Yalnıza PC üzerinden değil mobil, TV gibi her yerde oyun oynama

Valve’nin geliştirdiği Steam üyesi olarak program üzerinden Steam kodu yükleyebilirsiniz. Steam cüzdan kodu ile site üzerinden oyun satın alabileceğiniz gibi Klasgame gibi diğer oyun marketlerinden bu kod ile online alışveriş yapabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu Nedir?

Steam cüzdan kodu online oyun site ve mağazalarında kullanabileceğiniz, Valve Software tarafından kullanılan bir ödeme şeklidir. Yükleme işleminizi Steam programı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin; 20 TL değerinde steam cüzdan kodu yüklemesini program üzerinden yaparak Steam’da harcayabileceğiniz nakite sahip olmuş olursunuz. Bu adresten oyun satın alabileceğiniz gibi oynadığınız oyunun pazarından silah, item gibi oyun eşyaları satın alabilirsiniz.

Steam cüzdan kodunuz ile www.klasgame.com üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Sitenin sayısız oyun menüsü üzerinden aradığınız her oyuna ulaşabilir, oyuncu pazarı ile aradığınız her oyun eşyasını uygun fiyata satın alabilirsiniz. Bunun için sitede bulunan başvuru formu ile üyelik yapmanız gerekiyor. Kendi hesabınızı açarak sizde ürün satın alabilir ve hatta oyuncu pazarında kendi ürünlerinizi satışa çıkarabilirsiniz. Çalışma saatleri 10:00 – 23:00 arası olan sitede canlı destek servisi bulunuyor. İletişime geçerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Son Düzenleme: TheDifference1 ~ 19 Şubat 2017 17:55 Neden: