StepShot 2.2 [28.05.2012]

CHIP Online
28-05-2012, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bir sürecin her adımını belgelendirdiğinizi ve tümünü bir belgede bir araya getirerek herkese sunduğunuzu düşünün! Bu gerçekten çok kolay.İş arkadaşınıza Outlook'u nasıl ayarlayacağı konusunda bir açıklama oluşturun. Veya anneannenize Facebook'daki veya Picasa'daki fotoğraflarınıza nasıl erişebileceğini anlatın. Bu çok kolay!

Bir sürecin her adımını belgelendirdiğinizi ve tümünü bir belgede bir araya getirerek herkese sunduğunuzu düşünün! Bu gerçekten çok kolay.İş arkadaşınıza Outlook'u nasıl ayarlayacağı konusunda bir açıklama oluşturun. Veya anneannenize Facebook'daki veya Picasa'daki fotoğraflarınıza nasıl erişebileceğini anlatın. Bu çok kolay!Resimleri yakalayabilir veya içe aktarabilirsiniz. Düzeleme yapabilir veya direkt olarak web'e yükleyebilirsiniz (ImageShack, Dropbox)! StepShot'un varsayılan ekran yakalama uygulaması olmasına izin verin!
Metinlerinizi PDF, RTF, HTML, IMG olaray yayınlayın ve gerekirse FTP, Dropbox, E-posta ile paylaşın!
Lütfen bu kısa tanıtım videosunu izleyin.Promosyon sırasında:Stepshot Facebook sayfasında üç yeni \beğenmeden\ biri, hayat boyu kişisel lisans ile ödüllendirilecektir. (rastgele seçilir);
Twitter @ShotSolutions için üç yeni takipçiden bir tanesi (rastgele seçilir) hayat boyu kişisel lisans ile ödüllendirilecektir;
Kişisel sayfalarda/blog'larda vs. yer alan tüm incelemeler, 2+ ekran görüntüsü ve 10+cümle sağlandığında hayat boyu kişisel lisans ile ödüllendirilecektir (contact@stepshot.net adresine incelemeniz için bir direkt bağlantı göndermelisiniz). Hedef siteler \herkes için\ olmalıdır.


Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: StepShot 2.2