Steve Jobs'un en akılda kalan 9 kavgası!

CHIP Online
12-09-2011, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Steve Jobs'u sakin bir CEO sanıyorsanız, dünyaya kafa tuttuğu bu kavgalarını bilmiyorsunuz demektir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/stev ... -kavgasi_29092.html

Resimlerle: Steve Jobs'u kovan 6 kişi!

Steve Jobs'un Apple'daki CEO'luk görevinden ayrılmasının ardından, şirketi nasıl bu günlere getirdiğine dair birçok tartışma yapıldı, yazılar yazıldı. Ancak Jobs, sakin ve yumuşak başlı bir şekilde oturarak Apple'ı bu günkü konumuna taşımadı.

Steve Jobs ile beraber çalışan birçok kişi, onun zeki ve kendini işe adayan birisi olmasının yanında zaman zaman baskıcı ve kaba olabildiğinden de söz ediyor. Jobs'ın özellikle üzerinde çalıştığı Apple ürünlerini korurken savaşmaktan korkmadığı biliniyor. İşte Jobs'ın akıllarda kalan en büyük 8 kavgası:

Jobs ve Adobe Flash: Jobs'a göre Flash, kapalı, stabil olmayan ve eski bir sistemdi. Apple, Adobe Flash'ı iOS cihazlarında hiçbir zaman kullanmamıştı. Jobs'a göre Flash, iPhone ve iPad'in güvenilirliğini azaltacaktı. Jobs'a göre Mac'lerin kilitlenmesinin bir numaralı sorumlusu, Flash'tı.

Jobs ve Android: Jobs'a göre Android "çok parçalanmıştı". Ona göre üreticiler, Android'i farklılaştırmak için kendi arayüzlerini geliştiriyorlardı ve bunu çözmek, kullanıcıya kalıyordu. Android baş mühendisi Andy Rubin ise herkesin Android için geliştirme yapabileceğini ve kendi Android sürümlerini meydana getirebileceğini, ancak bunun Apple'da söz konusu olmadığını söyleyerek cevap vermişti.

Tüm konu: Steve Jobs'un en akılda kalan 9 kavgası!

İzleyin: Steve Jobs ilk iPhone'u tanıtırken...

Resimlerle: Steve Jobs'u kovan 6 kişi!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Steve Jobs'ın desteklemediğiniz yönleri de var mı?

endlessnight
12-09-2011, 13:01   |  #2  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

Steve amca herkesle kavga etmiş walla.