Stones Ultima Online

StonesTanitim
29-11-2011, 16:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Merhaba, Chip sakinleri…

Bu yazıda Stones Ultima Online ile ilgili geniş bilgi yelpazesini özet olaraksizlere sunacağım.

Stones Ultima Online

Stones Ultima Online, UO Grafik moturu üzerine inşa edilmiş. Savaşdengeleri ve stabilite bakımından kusursuz olarak nitelendirebileceğimiz birUltima Online sunucusudur. Abartı ve oyunun ambiyansına uygun olmayan unsurlarile hizmet vermek yerine, Sade ve stabil bir misyon ile hizmet vermektedir.Oyunculara teknik aksaklıklar yaşatmamak adına, yüksek meblalarda yatırımlardabulunulmuş, alternatiflerin aksine oluşabilecek teknik bir hatayı minimumseviyeye indirilmiştir.

Yapılanma Süreci

Stones Ultima Online’ın ilk açılış politikası, karakter gelişiminin çok zorolmasıydı. Gelişimin zor olmasından dolayı ilk ayında 60 ila 70 arasında oyuncusayısına ulaşan Stones sunucusu, yeni devrin oyuncularının zor gelişimdenhoşlanmamasından ötürü ilgi kaybına uğradı. 5 ila 6 aylık bir süreç içerisindeoyuncusuz olarak hizmet veren ve kesintisiz bir şekilde açık olan Stones sunucusu,Alternatiflerden alıştığınız kapatma kararının aksine, yapılanma sürecinegirmiştir. Yapılanma Süreci boyunca sunucunun açık kaldığı süreçtegözlemlediğimiz eksiklikleri, olumsuz unsurları yürürlükten kaldırarakoyuncuların istekleri doğrultusunda sunucu şekil veriyoruz. Tüm bunların yanısıra karakter gelişimi bir önceki sürece göre daha kolay ve daha eğlenceli birhal alacaktır.

Başlangıç

Stones ekibi olarak, yeni bir sayfada sizlere çok daha iyi hizmet vermek içinçeşitli politikalarımızda değiştirmiş bulunmaktayız. Başlangıç sürecinde herşey resetleneceği için oyuncuları desteklemek adına Zar turnuvası, GM Topukgibi etkinlikler düzenleyeceğiz. Bunların yanı sıra oyuncuların isteklerinekusursuz bir şekilde cevap verebilecek, teknik sorunların neredeyse hiçolmadığı ve destek ekibinin sürekli hizmet verdiği bir dönem oluşacaktır.

Genel Özellikler

Stat Cap: 225
Skill Cap: 700.0
Sunucu Türü: Sphere
PH: Açık [Skill Alanı]

Faydalı Linkler

Kayıt -> http://www.stones.gen.tr/kayit.html
Forum -> http://www.stones.gen.tr/forum/
Rehber -> http://www.stones.gen.tr/ultima_online
Sistemler -> http://www.stones.gen.tr/ultima_online#rehber

Sizde bu savaşta yer almakistiyorsanız eğer, lütfen kayıt olun.

ilhami güneş
09-01-2012, 14:14   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2012

Siteniz Çok hoş, akşam'da servera girip bakmayı planlıyorum. başarılar