Street Fighter 4 Yeni Karakterler

Psychonaut968
09-07-2009, 15:47   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,757 mesaj
Alıntı: ParanoiD  
Anladım teşekkurler.Ben dediginiz şeyi uygulamıştım zaten ilk anladıgımda oydu.Ama bi kaç denemede combo yu yapamayınca heralde farklı birşeydir dedim.Klavyede combo yapmak zor oluyor çünkü.Klavyenin azizligi demek ki.Tekrar teşekkurler.Birde Akuma yı açmak için napıcaz biliyorsanız ondan da yardımınızı aliyim.İlk sayfada yazılan öneriyi uyguladım ama Akuma meydan okumadı ^^

1-Evet klavyede kombo çok zor.Önerim şudur ki analog kolu olan bir gamepad alın.Charge sistemi analogda daha kolay şöyle ki; basılı tutmak yerine analogla yarım daire atıp biraz bekletiyor ve tuşa basıyorsunuz.
2-Sanırım sen açılan karakterlerle değil diğerleriyle bitirdin oyunu şöyle yapacaksın:
Açılan tüm karakterler ile Arcade Mode'da oyunu bitirdikten sonra (Cammy, Dan, Fei Long, Gen, Rose ve Sakura) yine içlerinden biriyle tekrar bitireceksin yalnız en az iki round perfect alman şart.

ParanoiD
09-07-2009, 15:50   |  #27  
ParanoiD avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,900 mesaj

Gamepad siparişi verdim geliyor :)

Açılan karakterle bitirdim Sakura ile.Sanırım 1 round perfect aldım tam hatırlamıyorum.Ama tekrar deniycem sagol.

Psychonaut968
09-07-2009, 15:51   |  #28  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Alıntı: ParanoiD  
Gamepad siparişi verdim geliyor :)

Açılan karakterle bitirdim Sakura ile.Sanırım 1 round perfect aldım tam hatırlamıyorum.Ama tekrar deniycem sagol.

Rica ederim.

exbono
09-07-2009, 16:30   |  #29  
Taze Üye
3 mesaj

exbono:
save game !  kesin çalişiyor  heryerde yanlış anlatilmiş arkadaşlar.
bende çok uğraştim ve bu yolladiğim dosyayla oldu oynuyorum yani
biraz karişik olduğu için kolay bi şekilde anlatmaya çalişiyorum

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_street_fighter_4.shtml#Street Fighter IV v1.0 CHEAT LAUNCHER

Street Fighter IV SAVEGAME #2 dosyasını indiriyosunuz

birlikte aç diyip winrarla açiyorsun!!  dosya formatını görmüyo bazi windowslarda winrarla açmayi deneyin
dosya uzantisi yok gözüküyor ama winrar la açarsaniz içerisindeki klasörleri görebilirsiniz

winrarla açinca xlive die bi klasör var

C:\Users\"kullanıcı adın"\AppData\Local\Microsoft\XLive

klasörünün içerisine

save game klasörünüde belgelerimin içerisindeki capcom klasörü ile deiştiriyosunuz.

kati suretle çalişiyor... kendi kullanıcınızı bile silmeden yapın..logout diyip diğer kullanıcıda tüm karakterler açik olucaktir.. PM atinsorun olursa

speedygs
11-07-2009, 10:34   |  #30  
Üye
56 mesaj

arkadaşın dedigi gibi yapın çalışıyor kopya oyunla denedim xliveyi dedigi yola atın başlat ta belgelerimde capcop klasörü olmasada capcom klasörünü belgelerime atın oyunu açın home gelimce hep enter yapın arcade de bütün oyuncular açık tır yalnız denetim masasından klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster yapınca bazı yolları görebilirsiniz appData klasörü mesela

jackaldeath13
28-02-2012, 19:10   |  #31  
jackaldeath13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
183 mesaj

ya benim pc   xp  sp3   ben ne yapacağım YARDIM ???

Son Düzenleme: jackaldeath13 ~ 28 Şubat 2012 22:25
arabaoyunu
28-02-2012, 23:09   |  #32  
Taze Üye
2 mesaj

bence hala en iyi street fighter I

jackaldeath13
29-02-2012, 12:26   |  #33  
jackaldeath13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
183 mesaj

ya buraya yazıyorsunuzda tuhaf tuhaf yok abelle bitince şu açılıyor bu açılıyor kapalı karakterler bir türlü açılmıyor geriye sadece save yöntemi kalıyor onu da sağolsun arkadaşlar hala yazmadı ya

qhostrider74
02-03-2013, 21:20   |  #34  
Taze Üye
1 mesaj

ya ben adamları acıyorum oyundan cıkıp tekrar girdiğimde acılan adamlar gidiyo tekrar acmak zorunda kalıyorum sonra yine kaydetmiyo nasıl kaydedicez bu actığımız adamları ya