Anladım teşekkurler.Ben dediginiz şeyi uygulamıştım zaten ilk anladıgımda oydu.Ama bi kaç denemede combo yu yapamayınca heralde farklı birşeydir dedim.Klavyede combo yapmak zor oluyor çünkü.Klavyenin azizligi demek ki.Tekrar teşekkurler.Birde Akuma yı açmak için napıcaz biliyorsanız ondan da yardımınızı aliyim.İlk sayfada yazılan öneriyi uyguladım ama Akuma meydan okumadı ^^
1-Evet klavyede kombo çok zor.Önerim şudur ki analog kolu olan bir gamepad alın.Charge sistemi analogda daha kolay şöyle ki; basılı tutmak yerine analogla yarım daire atıp biraz bekletiyor ve tuşa basıyorsunuz.
2-Sanırım sen açılan karakterlerle değil diğerleriyle bitirdin oyunu şöyle yapacaksın:
Açılan tüm karakterler ile Arcade Mode'da oyunu bitirdikten sonra (Cammy, Dan, Fei Long, Gen, Rose ve Sakura) yine içlerinden biriyle tekrar bitireceksin yalnız en az iki round perfect alman şart.
Street Fighter 4 Yeni Karakterler
- 1
- 2
exbono:
save game ! kesin çalişiyor heryerde yanlış anlatilmiş arkadaşlar.
bende çok uğraştim ve bu yolladiğim dosyayla oldu oynuyorum yani
biraz karişik olduğu için kolay bi şekilde anlatmaya çalişiyorum
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_street_fighter_4.shtml#Street Fighter IV v1.0 CHEAT LAUNCHER
Street Fighter IV SAVEGAME #2 dosyasını indiriyosunuz
birlikte aç diyip winrarla açiyorsun!! dosya formatını görmüyo bazi windowslarda winrarla açmayi deneyin
dosya uzantisi yok gözüküyor ama winrar la açarsaniz içerisindeki klasörleri görebilirsiniz
winrarla açinca xlive die bi klasör var
C:\Users\"kullanıcı adın"\AppData\Local\Microsoft\XLive
klasörünün içerisine
save game klasörünüde belgelerimin içerisindeki capcom klasörü ile deiştiriyosunuz.
kati suretle çalişiyor... kendi kullanıcınızı bile silmeden yapın..logout diyip diğer kullanıcıda tüm karakterler açik olucaktir.. PM atinsorun olursa
arkadaşın dedigi gibi yapın çalışıyor kopya oyunla denedim xliveyi dedigi yola atın başlat ta belgelerimde capcop klasörü olmasada capcom klasörünü belgelerime atın oyunu açın home gelimce hep enter yapın arcade de bütün oyuncular açık tır yalnız denetim masasından klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster yapınca bazı yolları görebilirsiniz appData klasörü mesela
- 1
- 2