Selam.3 farklı karakterle oyunu bitirdim (Ken, Blanka ve Dhalsim) Amahala yeni bir karakter açılmadı.Nasıl açıcaz yeni karakterleri.3 ündedefinal stage de Seth ile dövüştüm.
Street Fighter 4 Yeni Karakterler
- 1
- 2
Sadece seth i açmanın yolunu biliyorum.Her karakterle oyunu bitireceksin.Ve sanırım her karakterde 3 raund perfect alacaksın.
Yeni karakterleri açmak için aşağıda yönlendirme yapılıyor.
Cammy Arcade modu C. Viper ile tamamlayın.
Dan Arcade modu Sakura ile tamamlayın.
Fei Long Arcade modu Abel ile tamamlayın.
Gen Arcade modu Chun Li ile tamamlayın.
Rose Arcade modu M. Bison ile tamamlayın.
Sakura Arcade modu Ryu ile tamamlayın.
Bu standart karakterleri bitirdikten sonra sıra özel karakterlere geliyor.
Bunların en iyisi belki de SF4 oyununun en iyi karakteri olan Akuma'yı açmak için ise yapmanız gerekenler şunlar:
Öncelikle bütün standart karakterleri açın. Daha sonra Arcade modu birkez tamamlamış olduğunuz ve sonradan açtığınız karakterlerden biriyle(Tavsiyem Fei Long ve El Fuerte) yeni bir Oyuna başlayın.
Yeni oyunda en az 2 kere perfect ile round kazanın ve hiç Continue yapmadan devam edin.
Seth' i yendikten sonra Akuma size meydan okuyacaktır.
Pataklayın ve karakter listenize bu oyunun belkide en iyi dövüşçüsünü ekleyin.
Akumadan sonra açılacak yeni karakter ise Gouken.
Akuma' yı açtıktan sonra birkez Arcade modu onunla bitirin. Sonra bitirmiş olduğunuz dövüşçülerden favorinizi seçerek tekrar yeni oyuna başlayın.
Yeni oyunda en az 1 round Perfect kazanın.
En az 5 Round First Attack yapın ve en az 3 dövüşü Super veya Ultra kombolarla bitirin.
Gouken Seth' ten hemen sonra size meydan okuyacaktır. Yenip listenize ekleyin.
Bunlardan sonra geriye en son Seth karakteri kalıyor.
Seth'i açmak için de oyundaki tüm karakterlerle Arcade Modu bitirin ve tüm karakterler emrinize amade olsun...
Kısaca yanlış adamlarla oyunu bitirmişsin:D Bu arada bu yazı ALINTIDIR.
Bunun save dosyası yok mu:)
Bunları arıyordum ben de...Bendegamepad siparişi verdim.Gelene kadar klavyede oynuyorum.Biraz alıştımama combo liste bakmama ragmen bazı karakterlerin ultra combo larınıyapamıyorum.Birde oyun bana çok zor geldi.3 karakteride easiestseviyesinde bitirdim.O seviyede bile bazı karakterlerle sethideviremiyorum.Stres yapıyor bi zamandan sonra çıkıyorum oyundan.Belkidepc de ilk kez street fighter oynadıgım içindir bilemiyorum.
Lakin elimde kırık bir gamepad var şu anda... ve kırık gamepad'le oynamaya çalıştığı için acıyan bir sol başparmağı...
Eh, kırık pad'le Seth'e kadar gelebildim en azından...
Benim Game pad sağlam ama seth'i geçene kadar akla karayı seçiyorum, hele tam azcık canı kalmışken o ultra comboyu yapmıyor mu, hasta oluyorum:)
Bendegamepad siparişi verdim.Gelene kadar klavyede oynuyorum.Biraz alıştımama combo liste bakmama ragmen bazı karakterlerin ultra combo larınıyapamıyorum.Birde oyun bana çok zor geldi.3 karakteride easiestseviyesinde bitirdim.O seviyede bile bazı karakterlerle sethideviremiyorum.Stres yapıyor bi zamandan sonra çıkıyorum oyundan.Belkidepc de ilk kez street fighter oynadıgım içindir bilemiyorum.
Ben Ken'le alıştığım için onla gittim Seth'e kadar... Neyse yeni bir gamepad farz oldu zevk alabilmek için
Bendegamepad siparişi verdim.Gelene kadar klavyede oynuyorum.Biraz alıştımama combo liste bakmama ragmen bazı karakterlerin ultra combo larınıyapamıyorum.Birde oyun bana çok zor geldi.3 karakteride easiestseviyesinde bitirdim.O seviyede bile bazı karakterlerle sethideviremiyorum.Stres yapıyor bi zamandan sonra çıkıyorum oyundan.Belkidepc de ilk kez street fighter oynadıgım içindir bilemiyorum.Atarsan fena olmazVartabi istersen atabilirim.Henüz sadece 1 karakter açtım.3 karakterledeoyunu bitirdim ama onlarla yeni bir karakter gelmedi.Sanırım en sondaseth in açılması için bütün karakterleri bitirmemiz lazımken + olarak o3 karakteri oynamıycam.
hepsini açtığında bi daha atarsın sana zahmet:)
İsteyen olursa save dosyası atarım yavaş yavaş açıcam karakterleri.Bu arada combo listde combo için gerekli tuşlar yazıyor biliyorsunuz.Orada iki ters yönü gösteren kırmızı daire içine alınmış ok işareti üstünde charge yazıyor.Bunu bana açıklayabilecek olan var mı?Ne yapmamız gerekiyor yani.
yazılanlara bi baktımda karakterleri açmak için nasıl uraşıyosunuz o kadar yaw :S oyunun bir save dosyası falan varmı bütün karakterleri açan bir arkadaş burda bizimle paylaşsa :D:D:D
İsteyen olursa save dosyası atarım yavaş yavaş açıcam karakterleri.Bu arada combo listde combo için gerekli tuşlar yazıyor biliyorsunuz.Orada iki ters yönü gösteren kırmızı daire içine alınmış ok işareti üstünde charge yazıyor.Bunu bana açıklayabilecek olan var mı?Ne yapmamız gerekiyor yani.Üstünde charge yazan tuşa bir süre basılı tutacaksın.
Klavyede charge tuşu yok?Hangi tuşa denk geliyor klavyede acaba.
Öyle değil.Mesela sağ ok tuşunun üstünde charge yazıyorsa sağ ok tuşuna bir süre basılı tutacaksın.Henüz PC'mde yok SF IV oynayamıyorum benFakat PS3 e sahip olan arkadaşım sayesinde ve alana kadar internette senaryo vb. ile ilgili yaptığım araştırmalarla size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.SF turnuvasında yarı final tecrübem de var.Ama Rufus'tan hala nefret ediyorum o eledi beni
Anladım teşekkurler.Ben dediginiz şeyi uygulamıştım zaten ilk anladıgımda oydu.Ama bi kaç denemede combo yu yapamayınca heralde farklı birşeydir dedim.Klavyede combo yapmak zor oluyor çünkü.Klavyenin azizligi demek ki.Tekrar teşekkurler.Birde Akuma yı açmak için napıcaz biliyorsanız ondan da yardımınızı aliyim.İlk sayfada yazılan öneriyi uyguladım ama Akuma meydan okumadı ^^
- 1
- 2