Arkadaşlar ben bu sf 4 ü yükledim..ARCADE modda Zangief le seth i yendim tek raundluk oyunlar sonunda..veeeee game over bu nedir ? + hiçbir karakter de açılmadı ? ne yapmam lazım diğer karakterleri açabilmek için ve oyuna devam edebilmek için..
Bu arada Ahmet_79 arkadaşım
http://rapidshare.com/files/255804086/Street_FighterIV_save.rar
bunun için de saoll :))
ama ben böyle yapamıyorum tam olarak ne yapmam lazımm...en baştan yani :))
StREET FİGHTER IV BU MUDUR ?-
Aslında sf4 de oyunu bitirmek diye bir olay yok.Canın sıkılınca girip strest atıcagın tarzda bi oyun yani.Bütün karakterleri açmak için ahmet_79 link vermiş.Şahsen ben save dosyası indirdim.Sıkıldıkça girip stres atıyorum farklı karakterlerle daha iyi oluyor.
ParanoiD arkadaşa katılıyorum.Özellikle yanınızda bir arkadaşınız varsa çift game padle (PES misali) oldukça eğlenceli dövüşler çıkabiliyor.
Kombo lsitesine göz atıp onlar üzerinde deneme yapmak bile eğlenceli :)
Çift kişi olarak çok oynayanlar bilir bu diyaloğu : " Dur olm ben tuşları deniyodum" :D:D
hahahahaha... evet arkadaşlar teşekkür ederim hepinize..ya comboloru öğrenince daha keyifli oluyo..
dimi bendede işe yaradı saol ahmet_79 yama için
Savegame için emeğine sağlık diyecektim diğer konuda unuttum bak.:DEmeğine sağlık.Oyunu edinince açtım karakterleri hemen kendim.Kendi açması çok zevkli ve kazandığınız karakterlerle oynamak da öyle.Ama bir kısayol olarak çok güzel bir paylaşım tebrikler.
Rica ederim arkadaşlar hepinize iyi oyunlar,
ben şimdi bonus bölümüne kafayı taktım, onuncu seviyeye geldim 15 wins 300 saniye sürede bitirmem gerek, akumayı alıyorum ultra ve süper combolarla 14'e kadar çıkıyorum, 14 te feilong 15 te seth var, ya feilong beni haklıyor yada seth'e geldiğimde süre bitiyor:)
ama kafaya koydum geçmem lazım burayı.
Rica ederim arkadaşlar hepinize iyi oyunlar,Bonus bölümünü geçtiginde noluyor?ben şimdi bonus bölümüne kafayı taktım, onuncu seviyeye geldim 15 wins 300 saniye sürede bitirmem gerek, akumayı alıyorum ultra ve süper combolarla 14'e kadar çıkıyorum, 14 te feilong 15 te seth var, ya feilong beni haklıyor yada seth'e geldiğimde süre bitiyor:)
şimdilik bi şey olduğu yok:)
yirmişerli iki bölüm var biri süreli diğerinde süre yok ama tek can ile çıkanların hepsini haklaman gerekiyor, yani bir nevi yeni bir macera:)
Rica ederim arkadaşlar hepinize iyi oyunlar,ben şimdi bonus bölümüne kafayı taktım, onuncu seviyeye geldim 15 wins 300 saniye sürede bitirmem gerek, akumayı alıyorum ultra ve süper combolarla 14'e kadar çıkıyorum, 14 te feilong 15 te seth var, ya feilong beni haklıyor yada seth'e geldiğimde süre bitiyor:)
Ahmet kardeşim paylaşım için çok teşekkür ederim..ya ne yapıcan takma bu kadar sonra sıyırırsın bak :))))Ben kolla oynarken bütün tuşlara basıyorum kolla beraber bende kalkıp oturuyorm..Sonra klavyeye geçiyorum bütün tuşlara basıyorumm..Şu anda yazarkende gülüyorum:)))herkese hayırlı süper ve ultra combolar....