Street Fighter IV oyununu büyük bir hevesle bilgisayarıma kurdum.Oyunu çalıştırdığımda Start Game - Pc Settings - Quit ekranına kadargeliyorum fakat buradan Start Game e bastığım zaman oyun ilerlemiyorüstelik hiç bir hata uyarısı felan vermiyor. Alt + F4 le oyundan cıkmakzorunda kalıyorum. Herhangi bir bilgisi olan varsa yardımlarınıbekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
Street Fighter IV Start Game sorunu lütfen yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.crack felan sorun olabilir(başka bir crackle deneyin yada başka bir bilgisayara aynı crackle deneyin)
ekran kartınız kaldırmıyor olabilir(ekran kartınızın en yeni driverlerini indirip kurun)
oyunda sorun olabilir(eğer oyunu indirdiğseniz partlarında, cd den kurduysanızda cd de bir çizik felan varmıydı)
sisteminiz kaldırmıyor olabilir(sisteminizi yükseltmelisniz(bu arada siteminizi yaza bilirseniz iyi olur))
benm daha önce başıma sadece bu saydıklarım yüzünden hatalar gelmişti.....
bu arada sisteminiz eğer vista ise burayıda okumakta fayda vardır:https://www.chip.com.tr/forum/Win ... stirmak_t55328.html
İlginiz için öncelikle teşekkür ederim. Oyunu internetten indirdim ve içinde bulunan crackle ındırdım oyunu acamayınca internetten baska bir crack indirdim fakat benimkiyle aynıydı dolayasıyla oda olmadı. İşletim sistemin XP Pc özellikleri ise Ekran Kartı : Asus 6600 , Ram : 1.5GB DDR ven Pentium 4 3.0 işlemciye sahibim street fighter için yeterli olurmu bilmiyorum. Ekran kartımı güncelleyip öyle denicem birde .
<
İlginiz için öncelikle teşekkür ederim.
rica ederim
bu arada sistem gereksinimleri xp için şöyle:
Windows XP
Intel Pentium 4 2.0 GHz veya dengi
1 GB sistem belleği
10 GB sabit disk alanı
DX9.0c destekleyen SM3.0, 256 MB belleğe sahip ekran kartı (NVIDIA GeForce 6600 veya üstü, ATI Radeon X1600 veya üstü)
yani sizin sistem ucu ucuna kaldırıyor işte.(bu arada ekran kartınız kaç mb ve paylaşımlımı)<
ama yinede bir ram takviyesi ve ilemci değişiminde de yarar var.
Ekran Kartım 256 MB ve bildigim kadarıyla paylaşımlı değil
peki ekran kartının markası nedir?
bu durumda çok rahat oynayamaya bilirsin ancak grafik ayarlarını düşürmen lasım
sadece start game dediğindemi gelmiyor.??
game for windows live programını yükledin mi?
oyuna girmeden önce neti aç. oyuna gir.ana menü geldiğin zaman start game gel entere bas.games for live programı açılacak.buradan offline profil oluşturduktan sonra oyunu istediğin gibi oynayabilirsin....
hocam ben de tuaf bi sorun var starta bastıktan sonra gelen menüde oyuna başlamak için hrhangi bi moda girdiğimde ''failed to access file'' hatası geliyor tamam deyincede oyun kapanıyor
arkadaşlar bilen varsa banada yardımcı olsun benim sorunum 2 kişi oynayamamam
ilk girişteki control settings açılmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim
Oyunu açmak için joystick'e ihtiyacın var ve jostick'siz oynayamazsın bu 1. Oyunu çalıştırmak için ISSetupPrerequisites \ {8A9965A0-6E36-4501-A616-6F0C48531BFF} bu klasöre gir ve gfwlivesetup programını kur daha sonra oyunu oynayabilirsin bu da 2 ;)