arkadaşlar siz hangi oyunu seviyorsunuz tekken mi sf mi ben sf hastasıyım haziran ayını nekliyorum sf 4 çıkacak çıktıda konsolda ve ps3 de çıktı. ateri salonlarında oynadığım kadarıyla sf4 müthiş
street fighter mı tekken mi
- 1
- 2
ben hala oynuyorum sf4 bu sene çıktı valla çok tutuldu gibi
şöyle bir durum vardır bilirmisiniz bilmem tekkeni niye severler çünkü sf daha çok yetenek istiyor ateri salonlarında oynayanlar bilr sf de hareketleri yapmak daha zordur tekkene göre ikisinide oynadığım için biliyorum
Aklım erdiğinden beri SF oynarım ve tartışmasız tek geçerim. SF'de en sevdiğim karakteri söylememe gerek var mı
Tekken 6 çok iyi. Ama yine de SF 4'ün çizgi film vari grafikleri, süper çekerkenki zoomlar falan çok güzel.
Bu arada Tekken'in bilgisayar versiyonlarının olmaması da beni çok üzüyor. Bir tek Tekken 3 PC bulabildim başka bulamadım. Bilen arkadaş varsa bana mesaj atsın.
valla bende tekken oyununu pcde görmedim.
tabiki SF. dextercanın dediği gibi SF çok daha zor vegayı tellere tırmandırmak için bi taraflarım yırtılıyordu. sene 1997di sanırım (:
Sf'ın pc versiyonu ne zaman çıkacak bileniniz varmı?
yazın cıkıcak diye okumuştum bir yerden ahmet abi
Street Fighter diyorum ben de.
dextercanarkadaşlar siz hangi oyunu seviyorsunuz tekken mi sf mi ben sf hastasıyım haziran ayını bekliyorum sf 4 çıkacak...Haziranda.
ahmet79Sf'ın pc versiyonu ne zaman çıkacak bileniniz varmı?sf 4 hariç tüm serileri var pcde en zoruda super sf 2 turbo bence
sf dediğim gibi yetenek istiyor
Eskiden bir de "Samurai Shodown" vardı değil mi? Ne oyundu o da...
valla wski ateri oyunlarnın tamamı pcde var halada oynuyorum dostum şu gta4 patchleri yardım başlığına bakarmısın
hayatta kıyaslamam tabiki tekken çünkü tekken full seri oynadım süper bi oyun :D
sf 4 ü oynamadın sanırım.
Street Fighter 4 çıkış tarihi 3 temmuz.
Şimdi başka bir efsane olan ''Mortal Kombat'' fanatiğiyim ama ikisi arasında bir seçim yapmam gerekse Street Fighter derim.Hoş,yendiğim maç sayısının 5 katı yenilmişimdir ve tekken de durum tam tersidir ama yine de SF'da Tekken'de olmayan bir şey var beni kendine çeken.Ve SF4'ün grafikleri de çok kişilik sahibi o da var.Bir de Tekken PC'ye çıkmadığı için oyunculuğa başladığım günlerde dövüğş oyunu olarak MK ve SF vardı PC'mde.Uzun oldu ama açıklayıcı da oldu:D
- 1
- 2