Evet arkadaşlar aylardır beklediğim an geldi ve GTA 4 elimde.4 dvd den oluşmakta ve dakiklar oldu kuruluma başlayalı daha disk 2 yi istemedi.
ÇoK SeViNçLiYiM...
Bi kaç gece uyku yok
Evet arkadaşlar aylardır beklediğim an geldi ve GTA 4 elimde.4 dvd den oluşmakta ve dakiklar oldu kuruluma başlayalı daha disk 2 yi istemedi.
ÇoK SeViNçLiYiM...
Bi kaç gece uyku yok
saol arkadasta oyunu yukledikten sonra herhangi bir sorun olup olmadıgını paylasırsan sevinirim yarın bende almaya gidicem ama haberlerde gta 4 pc de sorunlu geldi filan diyor oyundan atmalar filan boyle sorunlar olup olmadıgını yazarsın iyi olur
oyunu orjinal mi aldınız ?
eolosoyunu orjinal mi aldınız ?Oyun orjinal olsa 4 DVD olmazdı
Double Layer 8.5gb 2 tane DVD ile satılıyor orjinal GTA4 ...
yarın yada en geç ertesi gün gelcek başıma, inş. şu yeni ekran kartımı bi alimde. tabi sade gta4 degil; cod5, far cry 2 ve nfs undercover'da onunla beraber yüklencek. oyun fırtınası estircem walla
eolosoyunu orjinal mi aldınız ?Orjinal alıcak durumum yok arkadaşım ya da kendimi o duruma sokmak istemiyorum.Oyunu korsan aldım dvd ci arkadaşım var parasını da vermedim
4 dvd 10 ytl ye satıyor ancak takasa girmiyor.
Bizimkisi biraz insaflı başka dvd ci tanıdıklarım da var en aşağı 15 ten veriyorlar.
setup otomatik olarak olağan şekilde başladı.
Disk 1 bitti 2 yi taktım sorun yoktu,2 bitti 3 ü taktım yine sorun yoktu.3 diskte 30-40 dakikalık kasvetli bir kurulumdan sonra tam 'oh be disk 4 te sıra' derken önce 1 dosya aktarması hatası olduğunu söyledi setup.Yeniden dene-yoksay-iptal seçenekleri vardı.yeniden denedim olmadı yoksay dedim atladı.bi kaç dakika sonra hala 4.diski istemeden kuruluma devam etti fakat yine bi dosya transferi problemi oluştu yine yoksay dedim onu da atladı.
1-2 dakika sonra da sadece 'tamam' seçenekli bir hata mesajı verdi ve mesajda'Çok zararlı bir hata bulundu' dedi ve başka seçeneğim olmadan 'tamam' a bastıktan sonra setup kendini kapadı ve yapmış olduğu kurulumu yok etti.Tüm programları kapatıp tekrar kurulum yapmayı denedim ve ne yazık ki aynı yerlerde aynı hataları verdi yine.Dolum ekranının %90 ına ulaşıyorum tam 4. diski isticek böle bi ineklik yaptı bi daha denemicem.Başka bi kanaldan bulcez artık bu olmadı:(
Çöktüm yaf hayal kırıklıkları içindeyim içim cızladı :(
üzüldüm haa (bende yok nie sende var
4 dvd
olsun ya gta 4 için değer gerçi ben daha yüklemedim ama olsun
07BENER074 dvdBoyutu 13.8 GB Sanırsam Bu Boyutda 1 Dvd'ye sıgması imkansız 4 Dvd biraz sıkıştırma ile alabilir 13.8olsun ya gta 4 için değer gerçi ben daha yüklemedim ama olsun
Oyunu çalıştırabilen varsa sistem özelliklerini yazabilir mi? özellikle de ekran kartı
GTA IV - Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 )
İşlemci Intel Core 2 Duo 1.8GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900
Sabit Disk Alanı: 18GB Sabit Disk Alanı
Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli Ses Kartı
Media: DVD-ROM
GTA IV - Tavsiye Edilen Sistem
İşlemci Intel Core 2 Duo 2.2GHZ / AMD Phenom X3 2.1 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Media: DVD-ROM
Başka bi konuda da yazdığım gibi;
Oyunu dün kurdum crack yüzünden biraz uğraşsamda oyunu artık sorunsuz açabiliyorum sorun yaşayan arkadaşlar danışabilirler.
Oyunun grafikleri harika hiç bir sorun yaşamadım en yüksek çözünürlükte oynayabiliyorum ama diğer görüntü ayarları orta seviyede ama görüntü mükemmel. Görüntü ayarları bölümünde ekran kartının kaldırabileceği yeşil bi gösterge var ona göre ayarlıyorsunuz. Yeşil turuncu ve kırmızı. Ben yeşilin max. ayarlarında oynuyorum ve hiç bi duraklama sorun yaşamadım.
Sistem; (Böyle orta seviye bi bilgisiyarla rahatlıkla oynanabiliyor)
Quad 6600 2.40
Sapphire HD 4850 Çift slot fan
1+1 667mhz Ram
Vista Sp1
botutu 13.982 mb felan ben yükledim 8 banada uyku kaçacak gibi geliyo
byburak2008GTA IV - Minimum Sistem Gereksinimleriheyy benim sistem gta yı destekliyoİşletim Sistem: Windows XP ( SP3 ) / Windows Vista ( SP1 )
İşlemci Intel Core 2 Duo 1.8GHZ / AMD Athlon X2 64 2.4 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 7900 / ATI Radeon X1900
Media: DVD-ROMGTA IV - Tavsiye Edilen Sistem
İşlemci Intel Core 2 Duo 2.2GHZ / AMD Phenom X3 2.1 GHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 3870
Media: DVD-
ağlamak istiyorum ekran kartı tutmuyo
Yakında ekran kartı alıcam bu oyun için
Yaw ben yükleyemedim aldım 1.cd tamam 2.cd tamam 3.cd'nin yarısında data4.cab error diyo tamam çıkıyo basıyorum kapanıyor nasıl yapabilirim ya
SiyabendYaw ben yükleyemedim aldım 1.cd tamam 2.cd tamam 3.cd'nin yarısında data4.cab error diyo tamam çıkıyo basıyorum kapanıyor nasıl yapabilirim yaYapabileceğin pek bir şey yok. Cd sorunlu. Başka bir cd ile yükleyebilirsin ancak.Son Düzenleme: Feel Good ~ 07 Aralık 2008 17:58
o hatayı hallettim ama o.ç adam bana 4.cd yerine 1.cdyi vermiş 4.cdyi nerden indirebilirim?
bende kaç gündür torrentin indirmeyi tamamlamasını bekliyorum bakalım ne olacak .
13 gb yuh yani.
bir dostbende kaç gündür torrentin indirmeyi tamamlamasını bekliyorum bakalım ne olacak .birde hatalı çıkıyormuş 13gb bekeldiğine mi yanasın içinde kabaran duygularamı elektirik parasınamı :D
13 gb yuh yani.