Merhaba...
Şu Anda Bilgisayarınızda Hangi Oyunlar Yüklü ?
Ve En Çok Hangi Oyununuzu Seviyorsunuz ?
Merhaba...
Şu Anda Bilgisayarınızda Hangi Oyunlar Yüklü ?
Ve En Çok Hangi Oyununuzu Seviyorsunuz ?
Bu konunun aynısı birkaç gün önce açılmıştı.
nasıl sayasım koca arşivi en az 50 tame koccaman oyun var ama en çok şu anda GTA 4 ü oynuyorum
enqinnCod 2 başkada yüklmemBir de çalıştırabilseniz. Bence de COD serisinin en iyi oyunudur, hatta PFS oyunlarının en başarılısıdır.Yine de Assassin's Creed üzerine oyun tanımam.
benim pc de 190 tane var su an sıkıldıkca oyun alıp yüklüyorum burada ucuz hangi oyunlar oldugunu sayamam 190 tane oldugu için çoğunun adı aklımda değil
22 oyun var.Ama en çok oynadıklarım Devil May Cry IV,GTA IV,Streer Fighter IV :D:D:D:D
Konu Acmadan Once Forumu Bi İnceLeyin.<
Assains Creed,Cod 5, Fm09 ,Nba2k9,Prototype,PES2009,Prince Of Persia,Street Fighter IV, Wanted,
ve son olarak dün yüklediğim..
Resident Evil 5..
Bu aralar Nba2k9,Pes2009 ve dünden itibaren RE5 oynuyorum..
ben format atttımda şuanda sadece gta 4, pes 2009,nfs carbon ve most wanted,cod4,cod5 var.
en çokta tabiki cod4 ve gta 4:)
bende anlamadım.
ayrıca hayatın anlamınıda cozemedim...:D
crysisi bi kere internet cafede oynadım süperdi oynicamda benim favori oyunumm cod 2 le fifa 08 daha oynunum varda oynamıyorum
SF4 - fifa09 - Volverine - Undercover - RA2 - HP6 - BurnoutParadise - SpiderMan WoS - Prince..T2T - FarCry2 - CrysisW. - Prototype
Türkçe olması ve grafiklerininde etkisiyle Crysis 1 en çok sevdiğim oyun değil, Wolfied in yerini hiçbir oyun tutamaz :)
batman aslym arkam,anno 1440,wolfeinten,resident evil 5,pes 2009,prototype,roller caoster 3,grand eges roma,far cry 2,wow,splinter cell chaos teory,GRİD<
GENELDE GÜNCEL OYUNLARI BİLGİSARIMDA TUTARIM VE SEVDİĞİM OYUNLARI...............