tüm üyelere sesleniyorum şu anda 20 dk da chıp online,yi
kullanılmaz hale getirebilirim ona göre
şu anda chıpı hack edebilrim
- 1
- 2
seni kim tutar bee. yürü koçum..
benden günah gitti yarım saat sonra olacakları görün
fanatik_gsbenden günah gitti yarım saat sonra olacakları görüCHIP Online'ı hacklersen bikini giyerim..
Hmm bu arada yarım saat dediğin mesajından sonra 1 saat 20 dakka geçmiş ama icraat yok..
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 06 Mart 2008 19:42
CU_GS7fanatik_gsbenden günah gitti yarım saat sonra olacakları görüCHIP Online'ı hacklersen bikini giyerim..
Hmm bu arada yarım saat dediğin mesajından sonra 1 saat 20 dakka geçmiş ama icraat yok..![]()
size bir şaka yapalım dedik siz işi ciddiye almışsınız biraz eğlenelim dedik
fanatik_gssize bir şaka yapalım dedik siz işi ciddiye almışsınız biraz eğlenelimEksik olma..Ben de geyiğe vurdum zaten..
![]()
Hack edebilirim (!)
HAckleyebilirim olmasın. Türkçe'nin bir kuralı bu yardımcı fiil -e bilmek kullanıyorsun. Yardımcı eylemlerin genel kuralıdır bu birleşik yazılmalı yani.
Ne diyom ben ya!??
XxXDaRKoXxXHack edebilirim (!)Burak sen kafayı OKS ile bozmuşsun oğlum.HAckleyebilirim olmasın. Türkçe'nin bir kuralı bu yardımcı fiil -e bilmek kullanıyorsun. Yardımcı eylemlerin genel kuralıdır bu birleşik yazılmalı yani.
Ne diyom ben ya!??
.
Önemli olan ne demek istediği
OOOOMMMMEEEERRRRBirader geçen hafta bugün denem olduk.(her perş. ve pzt. oluyoruz) Türkçe'den 7 yanlış vardı. Kafam attı bayağı. Zaten haftasonu az girdim farkındaysanız. Cuma , cumartesi pazar toplam 800-850 soru çözmüşüm. Kafam böyle oldu. Tabi meyvesi bugünkü sınavda olan 2 yanlıştıXxXDaRKoXxXHack edebilirim (!)Burak sen kafayı OKS ile bozmuşsun oğlum.HAckleyebilirim olmasın. Türkçe'nin bir kuralı bu yardımcı fiil -e bilmek kullanıyorsun. Yardımcı eylemlerin genel kuralıdır bu birleşik yazılmalı yani.
Ne diyom ben ya!??
.
Önemli olan ne demek istediği
![]()
Sadece Türkçe mi çözüyorsun. Mat,Fen,Sos ?
Sosyalim biraz kötü ama düzeltecem. Mat çözüyorum baya. Fizikten sorunum vardı sene başında. Onu aşabildim. Biyolojiyi ve kimyayı çok seviyorum zaten. Ama arada oluyor işte çıkıntılıklar :)
fanatik_gssize bir şaka yapalım dedik siz işi ciddiye almışsınız biraz eğlenelimespiri anlayışın buysa bi daha espiri yaparken haber ver de ona göre biz de bilelim espiri olduğunu da hep beraber gülelim.
elvis32Kesinlikle katılıyoruMm..fanatik_gssize bir şaka yapalım dedik siz işi ciddiye almışsınız biraz eğlenelimespiri anlayışın buysa bi daha espiri yaparken haber ver de ona göre biz de bilelim espiri olduğunu da hep beraber gülelim.![]()
![]()
![]()
o da bişi mi ben 5 sn için de Google ı hacklerim bütün msn lerinizi alırım chip online ı satarım
Dj_Eğrio da bişi mi ben 5 sn için de Google ı hacklerim bütün msn lerinizi alırım chip online ı satarıyok ya öyle kolaymı bende senin bütün sitelerini msnelerini
yok ederim![]()
elvis32Hekır(!) onlar abisiTicaret yapıyorlar, al-sat , al-sat
cılkı cıkmış bu konunun be...
Hack OKS filan güzel bakalım neyle son bulucak
Chip Online'ı 12 dakikada çökertebilirim. Ama yönetimden yazılı olarak 'Kickshaw'a, yapacağı deneme sonrası herhangi bir maddi ve manevi tazminat davası veya aleyhine herhangi bir idari ve adli soruşturma açılmayacağını taahhüt ederiz.' şeklinde bir yazı talep ederim. Avrupa'dan yayın yapan PKK sitelerini çökertiyorum, Chip Online da çocuk oyuncağı. Açıkları, isteyen bulur.
Bu arada : Hack etmek de doğru bir ifade değil. Lakin hack, Türkçe bir kelime değil.
rumuzumu duydunız mu bilmiyorum..microsoftu ve pentagonun sitesini çökerten gruptaki kişilerden biride bendim.sonra bill amca çok yalvardı şu siteyi eski haline getirin diye.yoksa salmayacaktık şrefsizim hatta para da teklif etti gel bizle çalış dedide ben ücreti az buldum
çünkü daha yaşımız genc ve yapacak çok işimiz vardı.zaten keyloggerlar sayesinde yeterince kredi kartı şifresi elde edinmiştim paraya pula ihtiyacım yoktu.bir de elin cavuruyla mı uğraşıyım.
hatta grammy yılın hack aday adayına seçildim ve 5 kişi arasından ödülü kılpayı kaçırdım.
laf aramızda şuan CIA beni arıyo çaktırmayın.oo chip online dedikleri ne ki.bunu kardeşimde hackler.ama millet bilgi paylaşımı yapıyo amann kalsınn yaa.bilgi paylaşımı yapan sitelere saygımız sonsuz
şu anda tam 20 dk,da 10 bin siteyi havaya uçurabilirirm ha ha ha
- 1
- 2