elimde pentium 4 processor 2.66 ve amd athlon64 3000 işlemci var acaba hangisi daha iyidir.
şu ikisiniden birini seçseniz hangisi
oyun oynarken hangisi daha iyidir. ben bi karşılaştırmalarını bulamadım çok eski olduklarından
Zaten bu tür işlemcilerde yeni oyunları değilde en azından 1-2 sene önceki oyunları oynayabilirisiniz dolayısıyla amd'nin kullandığı 3Dnow özelliği burada geçerli olucağı için athlon64 3000 tavsiye ederim.
çok teşekkürler amd ile devam edeceğim
pentium ben kullanıyom no poroblem
evet özellikle oyunlar için amd biçilmiş bir kaftandır...yine de sen bilirsin sonra demedi deme...
ben amd nin 64x2 600 modelini kullanıyorum ve inanılmaz bir performansı var crysis,test drive,fair,gibi oyunları sorunsuz oynadım 3000kullanan arkadaşlar tavsiye etmişlerdi banada ben 6000 aldım gayet güzel sıcaklık sorunun minimumda dır hepp iyibir sistemde
isonet, işlemcileri sormuşsun, evet güzel benimde tercihim amd'den yana olur. ki bende p4 3,0 gazisiyim.
ama elindeki diğer parçalar ne? anakartın hangisine uyumlu? umarım bunlara bakmışsındır?
eğer sistemin geri kalan parçalarını ve bütçeni belirtirsen daha doğru önerilerde bulunabiliriz!!!
bende P4 2.66 var gayet memnunum ama sen bunu tutupta Athlon64 le kıyaslayamazsınkı P4 lerin veriyolu 32 bit ama Athlon64 ün veriyolu 64 bit.P4 ler AMD açısından sadece Athlon XP ile kıyaslanabilir.Athlon64 3000 daha iyidir yani. ;)