Please trouble-shoot and let me know if the headphones are defective or the player has defective socket. We can then do the necessary fix.şimdiden teşekkürler.konuyu nereye açacağımı bilemedim.
şu ingilizce metni türkçeye çevirirmisiniz
Lütfen problemi tanımlayın ve bize kulaklıkların ve oynatıcınınsoketinin bozuk olup olmadığını bildirin. Biz de gerekli çözümüuygulayabiliriz, gerekli bakımı yapabiliriz.
Cümleler çok düzgün olmadı ama anlaşılıyor sanırım.
Trouble-shoot memnun et ve benim kulaklıklar aksak veya var isebilmeme izin ver aksak çukur. Biz gerekli çıkmazı sonra yapabiliriz.
babylon beyefendisinin (hemde en son sürümünün) sacmalaması,zırvası :)
--------
bu da hemencevir.com un zırvası:)
Lütfensıkıntı-atış, ve bilmem için bana izin verir, eğer kulaklıklar,kusurluysa, veya oyuncu, kusurlu yuva var. Biz sonra, yapabiliriz,zorunlu, ayarlayabiliriz.
"Lütfen sorunsuz vur beni eğer kulaklık veya hatalı oyuncu var arızalısoket bildirin. Daha sonra gerekli düzeltmeyi yapabilirsiniz."
Bu da Google Translate çevirisi. Fena değil gene.
çok teşekkürler arkadaşlar.cevap olarak kulaklık cihaza takılıyken hafif dokunmayla kulaklıktan ses gidip gelmekteve azalmakta.başka kulaklıkla denedim sonuç aynı.beraberinde gelen kulaklığı başka mp3 çalarda denedim sorun yok.galiba sorun cihazın kulaklık girişinde.ingilizceye çevirirmisiniz.uzun oldu ama siz problemi anlamışsınızdır ona göre sorunumu ingilizceye çevirirmisiniz
çok teşekkürler arkadaşlar.cevap olarak kulaklık cihaza takılıyken hafif dokunmayla kulaklıktan ses gidip gelmekteve azalmakta.başka kulaklıkla denedim sonuç aynı.beraberinde gelen kulaklığı başka mp3 çalarda denedim sorun yok.galiba sorun cihazın kulaklık girişinde.ingilizceye çevirirmisiniz.uzun oldu ama siz problemi anlamışsınızdır ona göre sorunumu ingilizceye çWhile the headphone is connected with the device, the sound*. The problem occurs even with another headphone. I've tried the headphone came with my MP3 player with another MP3 player and there was no problem. I think the problem is about the headphoe jack of my MP3 player.Yıldızlı yeri çeviremedim açıkçası. Onu da Google Translate'le falan çevirmeyi dene.
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 17 Temmuz 2009 12:11