gördüğünüz gibi resimdeki erkek, bir vatandaş ve bayan sanki onun resmini süpürüyomuş gibi bir izlenim verilmiş.bu tarz resimler nasıl yapılır?
program mı yoksa, siteden mi yapılıyo?
şu resim nasıl yapılır?
O resmi yapmak için iyi derecede grafik programı çalıştırabilmek gerekiyor.Örneğin photoshop programıyla kolay bir şekilde uzmanı yapabilir.
reborn dogru demis, var bicok site ama bu örnegin gibi düzgün gercek havası vermezler asla ve yasarS'ninde dedigi gibi photoshop tarzı bişeyler kullanman yada kullandırman lazım. basit şekilde işlemi şudur: önce senin resmini ve koycagın resmi açarsın, senin resmini(burdaki o adamın resmi oldugunu varsay) tam olarak o duvara(kadının sildigi yere) hizalarsın, senin resmi alt katmana alırsın sorada hatunun resminin katmanını seçersin ve kadına dokunmadan "senin resminin bulundugu alanı" silersin. bu görüntüyü elde etmiş olursun.
not: ilk bakışta zor ve karmaşık gibi gelebilir ama yapıncada görürsün son derece kolaydır ve photoshop kullanan biri icin bikac dk'lık iştir.
bu resmin benzerini internetten yapabilirsin. Bu da link: http://www.photofunia.com/
Ben çok fazla resim yapmıştım böyle
mystical93bu resmin benzerini internetten yapabilirsin. Bu da link: http://www.photofunia.com/Zaten yukarda örnek verilen resimde bu şekilde yapılmış
Ben çok fazla resim yapmıştım böyle
YasarSZaten yukarda örnek verilen resimde bu şekilde yapılmışEvet anlamıştım zaten onun için siteden yapılıyor dedim ve o linki verdim.
ilginç bende denıyım bişeylerrr..
dehşett bir sıteyaa sabah akşam burdayımm artık chıp ı de unuttum haydı hoşçakalınn çookkk zevkklii buu ıyıkı tıklamışım linkii..:)harıka seylerr varr..
eee sonuçta linki ben verdim =) (tabiki de bu bir şaka)
Özel şahsi resimlerinizide güvenirliliğini bilmediğiniz sitelere fazla yüklememeye gayret gösterin.Sonuçta gayri meşru olarak birçok kişinin özel şahsi resimleri izinsiz olarak ve çok sakıncalı durumlarda kullanılabiliyor.
YasarSÖzel şahsi resimlerinizide güvenirliliğini bilmediğiniz sitelere fazla yüklememeye gayret gösterin.Sonuçta gayri meşru olarak birçok kişinin özel şahsi resimleri izinsiz olarak ve çok sakıncalı durumlarda kullanılabiliyor.Bu tarafını da göz önünde bulundurmak gerekiyor tabi!!
tamam pekii..çıktım sıteden..:((