Şu saçmalığa bakarmısınız
üye olmadığımdan linkleri göremedim ss koysana bi..
üye olmadığımız için linkleri göremedik. ne yapmış bu adam şimdi, herkes emeğine sağlık felan demişler.olayı anlamadım yani ben .biraz açıklarmısın .bu arada sende asteğmen olmuşsun .ama ben Hürgeneralim benim rütbem onlarınkini döver :)
Yuh dıyorum saçmalık almış başını gıtmış bunlar tam asker olacak tıpler... Salıcan bunları guneydoguya 5dk hayatta kalabılıyorlarmı.. Yuzbaşım albayım dıye dıye gıderler tahtalıkoye..
saçma olan ne burda.. adamlar kendi çapında savaş veriyo.. bi de konuşmalar onların raconu galiba sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamadım.. ayrıca saçmaysa buraya neden yazılıyo?
Senın benımle bır derdınmı var. Sendemı hackersın yoksa bu adamları koruyorsun...Sen başka nerde gördün boyle konusmalar..
ne saçma adamlar yaw.kendi konu dışı bölümlerine açmış oldukları başlıga bakarmısınız .ben gülmekten öldüm :)
---------------------------------------------------------------
Oyun Lazım
--------------------------------------------------------------------------------
astlarım ve üstlerim bana vista uyumlu oyun lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Borga-xYuh dıyorum saçmalık almış başını gıtmış bunlar tam asker olacak tıpler... Salıcan bunları guneydoguya 5dk hayatta kalabılıyorlarmı.. Yuzbaşım albayım dıye dıye gıderler tahtalıkoye..Forum Başkatibim emir ve görüşlerinize hazırım uasdhuasdhuas :D
emredersiniz..tuğgeneralim...Cem astsubayım orda neler oluyor??
ASKEEEEERRR!!
OYUN PARKIMI LAN BURASI! KAPATIN CENENİZİ!
ANASAYFA'ya GİT VE MINTIKA TEMİZLİĞİNE BAŞLA, MAAARŞ!!!
Hşşt. Deneyimli. Temizliğe yardım et sen de
Temizlik bi şekilde yapılır..
Bilgin, gel senle derin devlet konuşucaz..
Hak edene hackkını veren güzel siteler'de var ama maalesef bunlar gibi saçma bir hiyerarşi içinde bir b.k yaptıklarını sanan çoluk çocuk takımı da var, içeriği gayrimüslim diye bir site hacklenir mi yaw, nerde dinler arası hoşgörü ??? çocuk zekası anlamaz bunları, "ahanda index attım laaa, anaaaa çöğerttim emmoğlu ge bak bi aha aha" ....
harek@yokkiHak edene hackkını veren güzel siteler'de var ama maalesef bunlar gibi saçma bir hiyerarşi içinde bir b.k yaptıklarını sanan çoluk çocuk takımı da var, içeriği gayrimüslim diye bir site hacklenir mi yaw, nerde dinler arası hoşgörü ??? çocuk zekası anlamaz bunları, "ahanda index attım laaa, anaaaa çöğerttim emmoğlu ge bak bi aha aha" ....Yanlış konuya yollamışsın mesajını.. 100 şınav çek..
Fena yakalandık
CU_GS7
gerçi yaptıklarında ne denli haklılardı bilmem, ama sitenin adı yakışmıyor bi kere bu işlere, savaş iki ülke arasında olur yaw, sanal savaş da ne ola ki
"Allahu ekber"
walla bu asker muhabbeti güzel ha.torun bi cıgara ver len:)
katip tanıdık var benim ona gore eee, sabah aksam kara şimşek yersiniz walla