çalış ey...genç adam çalış namerde muhtaç olmak ölümden beterdir... M.Akif Ersoy
ne anlama geldiğini yorumlarmısınız yarına lazımda...
Bide Yeri alakasız olabilir ama lazım napıyım :D
Alıntı: okankaan38 çalış ey...genç adam çalış namerde muhtaç olmak ölümden beterdir... M.Akif Ersoy ne anlama geldiğini yorumlarmısınız yarına lazımda... Alıntı: okankaan38 Bide Yeri alakasız olabilir ama lazım napıyım :"ne anlama geldiğini yorumlarmısınız yarına lazımda..."Senin için söylenmiş demekki...
Alıntı: okankaan38 Bide Yeri alakasız olabilir ama lazım napıyım :"ne anlama geldiğini yorumlarmısınız yarına lazımda..."Senin için söylenmiş demekki...
Senin için söylenmiş demekki...
Genç insanlar çalışmalıdırlar. Türk genci her şeyi yapabilecek güce sahipken sözünden dönenlere, alçaklara ve korkaklara muhtaç olmak ölmekten bile daha kötüdür.
ben böyle bir anlam çıkarabildim. umarım yardımcı olabilmişimdir :)
konuyu keşke işletim sistemleri'ne açmasaydın
boş konuşmayı sevenler varda neyse tşk Emine saol :)
Alıntı: Nicoll "ne anlama geldiğini yorumlarmısınız yarına lazımda..."Senin için söylenmiş demekki...adamlık yapıpda yazaydın o zaman :)
ben buldum :D (çalış ey...genç adam çalış namerde muhtaç olmak ölümden beterdir...)
cevap:çalıs sen sen kazan ilerde paraya muhtac olma muhtac olmac cok kotudur :D
salladım biraz tutmus olabilir :D
Alıntı: platoonsı ben buldum :D (çalış ey...genç adam çalış namerde muhtaç olmak ölümden beterdir...)cevap:çalıs sen sen kazan ilerde paraya muhtac olma muhtac olmac cok kotudur :Dsalladım biraz tutmus olabilir ::) peki saol hiç deilse yardım edecek birileri vaaR
salladım biraz tutmus olabilir :
Alıntı: okankaan38 adamlık yapıpda yazaydın o zaman :)İlerde namerde muhtaç olma diye -adamlık- bende kalsın dedim...
Alıntı: Nicoll İlerde namerde muhtaç olma diye -adamlık- bende kalsın dedim...o zaman laf sokmaya çalışıp kuru kalabalık yapma ben oraya artistler gelsinde şekil yapsın diye konu açmadım
kaç yaşındasın onu anlayacak kapasiteye sahip olmadın mı hala :D ??
paşam benim yorumum kendime özgü fikir alyım harmanlayım dedim buna esas senin kapasiten yetmez arkadaşlarda sağolsun yardımcı olyo...
önemli olan senin bu sözden ne anladığındır.
Alıntı: android3 önemli olan senin bu sözden ne anladığındır.neyse ne geçti artk zaten 79 aldm :D