İntel 2.4 (533)(BOX) + 512ddr ram +asusp4s8x anakart...!
İnternetten bulduğum bu üç parçayı sahibi, 310$ a satıyor,almayı düşünüyorum.Fiyat nasıl acaba.Ramler kingston değil.
Birde denemek istersem bunlarda ne gibi denemeler yapmalıyım arıza veya performans bakımından.
Böyl 2. el parçadan zarar gelirmi yoksa sıfır almayı mı tavsiye edersiniz.
Şu üç parçanın fiyatı nasıl acaba?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sevgili s_man..
Bu parçalar ikinci el olarak 310$ fazla.. Ben sana yenilerini 320 $ a kargo dahil vermeye hazırım..
doğru diyorsun turanozzeybek kardeş
ikinci el icin tabiki pahlı sıfır al 10$20$ fazla ver sıfır olsun
alıntı:
Gönderen : turanozzeybekbence sıfır al dostum
+1
İnternetten böyle parça alımı riskli olabilir. Artı, fiyatlar yüksek. Diper arkadaşlardan farklı olarak şunu söylemek istiyorum. Eğer garantisi sürüyorsa ve güvenilir bir satıcıdan alıyorsan ikinci el almaktan korkma. Elektronik malzemeler kolay kolay eskimez ve yenisiyle performans farkı olmaz. Fakat istisnalar vardır. Bence 2.el harddisk, cdrom, cd writer almak yanlıştır. CPU, ram, anakrt ise garantili ise alınabilir. Garantisi bitmeden sen zaten yeniden upgrade hevesine düşmüş olursun zaten. Yeni parçayada dünya kadar parayı boşuna vermezsin. Yine de sen bilirsin.
Evet arkadaşım fazla düşünmene gerek yok. senin istediklerini kargo ücreti dahil olmak üzere sıfır ürünleri verebilirim..
Sıfırını alsan daha iyi yaparsın, uğraşmaya deymez hem daha ucuza bile alabilirsin. Biraz daha araştır işini kimseye bırakma kolaygelsim...
Sıfırını al başın ağrımasın. İşte sana bana göre Türkiye'nin en ucuz satış yapn sitesi: www.gigatek.com.tr
ikinci el'de de almasını bilir ve dikkatli olursak sorun olmaz. fakat o fiyat gerçekten çok fazla. daha uygun olmalıydı.
bencede sıfır almalısın