arkadaşlar pc'ye geçenlerede c ve d bölümünün ikisine birden format attırdım ve format sonrası pc ikinci gün anormalleşti.oyunlar yada dosyalar açılmıyor.elimde de Avast 4.7.942 var.bunu yüklediğimde taramaya başlar başlamaz C:\C-Media\W2K-ME\Mixer.exe bulaşan virüs win32:jeefo diye uyarı verdi.sil diye klavyeden komut vermek istediğimde klavye çalışmıyordu ve ekran donup kaldı.bende bilgisayarı yeniden başlattığımda ekran açıldı fakat masaüstü simgeleri ve görev çubuğu falan ekranda hiç birşey yoktu.sadece masmavi bir ekran ve farenin oku görünüyordu.pc'yi kapatmak istediğimde Program sonlandıır Explorer.exe şimdi sonlandır uyarısı çıkıyordu.şimdi sonlandırı seçtim ve kapattım.tekrar açmak istediğimde gene ekranda hiçbirşey yoktu.sonra gene aynı durum.enson olarak ta diğer kullanıcı hesabım ile oturum açtım ve ekran kendine geldi.kapatıp tekrar esas kullanıcı hesabımla oturum açtım.durum normale vardı.fakat ekran açıldığında 3 tane DOS ekranı çkıp kapanıyor hızla.bir de yeni yüklediğim avastı açıp tekrar tarama yapmak istedim ve bir uyarı da orada aldım. uyarı şöyle:
C:\Program files\Alwil Software\Avast4\ashAvast.exe
ve uyarı kutusunda da şöyle yazıyor:
Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi.Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir. altta da TAMAM butonu.
daha önceleri de format atıp aynı avast'ı yüklediğimde böyle olmamıştı.arkadaşlar bilgisayarımın durumu nedir ve nasıl durumları düzeltebilirim?