merhaba arkdaşlar herkes buraya bilgisayarında yüklü oyunları yazabilirimisiniz? maksat muhabbet olsun :)
Şuanda Bilgisayarınızda Hangi Oyun Yüklü??
- 1
- 2
Pes 6
Sıms 2
Yüzüklerin efendisi 2
Şuan da bunlar yüklü ama counter-strike ve gta san andreas'ı da yükleyeğim ama bilgisayar donuyor yüklerken.Counter -'da olsa süper olcak ama yüklenmiyor ekran donuyor yardım ederseniz sevinirim.Counter-strike cdsini kopyalayıp boş cd ye yapıştırıp ordan kurcaktım %90 a gelince takılıyor.
OOOOMMMMEEEERRRRPes 6o zaman caunter strikeyi net üzerinden indir..cd den yüklerken hata verdiğine göre kesin cd de sorun var.. net üzeinden indirmeni veyatta başka bi cd almanı öneririm.. başarılar
Sıms 2
Yüzüklerin efendisi 2
Şuan da bunlar yüklü ama counter-strike ve gta san andreas'ı da yükleyeğim ama bilgisayar donuyor yüklerken.Counter -'da olsa süper olcak ama yüklenmiyor ekran donuyor yardım ederseniz sevinirim.Counter-strike cdsini kopyalayıp boş cd ye yapıştırıp ordan kurcaktım %90 a gelince takılıyor.
Ama önceden cd çalışıyorducd yi başkasına verdim o kuramadı sonra ben aldım cd yi şimdi ise donuyor.İnternettende indirmeyi sevmem çünkü counter uzun dolar eminim saatlerce bekleyipte sonra bir hata verirde kurulmazsa deliririm ben.
OOOOMMMMEEEERRRRAma önceden cd çalışıyorducd yi başkasına verdim o kuramadı sonra ben aldım cd yi şimdi ise donuyor.İnternettende indirmeyi sevmem çünkü counter uzun dolar eminim saatlerce bekleyipte sonra bir hata verirde kurulmazsa deliririm ben.o zaman cd çizilmiştir kesin bence sen git yeni cd sini al :)
Counter-strıke hemde botlusunu bulmak çok zor böyle güzel oyunlar bulunmuyor .İnternetten kaç saate iner en fazla 2 saatse indirebilirm o saattede pes oynarım:D
hemen iner benim bildiğim 2 partlı o oyun :) hem aynı cd si bendede war bootlu :Ds
4 saatte iniyormuş şuan indiriyorum ama işallah delirmem:d
OOOOMMMMEEEERRRR4 saatte iniyormuş şuan indiriyorum ama işallah delirmem::))) o inene kadar sende oyun falan oynaaa :)
şuanda
Pes 6
Yüzüklerin efendisi 2
NFS underground 2
Deer drive
18 Wheels of Steel Pedal to the Haulin
Pes 2008 demo
Nfs porsche
ve iki tane motosiklet oyunu.
yüklü birde spiderman var...
bir sürüde yüklenmeyi bekleyen oyun
bir dostşuandaMaşallah Maşallah :D
Pes 6
Yüzüklerin efendisi 2
NFS underground 2
Deer drive
18 Wheels of Steel Pedal to the Haulin
Pes 2008 demo
Nfs porsche
ve iki tane motosiklet oyunu.
yüklü birde spiderman var...
bir sürüde yüklenmeyi bekleyen
Crysis SP Demo
Crysis MB Beta
Far Cry
NFS Most Wanted
PES 2008
PES 2008 DEMO
PES6
Fifa 2008
Enermy Terrory (böyle yazılıyordu galiba)
Colin MCrae DİRT
Birde Prince Of Persia
byzihhCrysis SP Demosenin işlemciler banamısın demiyo :D maşallah
Crysis MB Beta
Far Cry
NFS Most Wanted
PES 2008
PES 2008 DEMO
PES6
Fifa 2008
Enermy Terrory (böyle yazılıyordu galiba)
Colin MCrae DİRT
Birde Prince Of
Enemy Territory-Quake Wars
Crysis MB (Byzihh saol tekrar)
18 Wheels
NFS Carbon
NeverWinter Nights 2
Lost Planet
MOHA Airborne
OverLord
C&C Tiberium Wars
Ghost Reacon Advanced WarFight
Sırada bekleyenler...
Riddick
Fahrenheit
Transformers
Alacaklarım ıcınde...
Call Of Duty
NFS Pro Street
NEVERWINTER NIGHTS II: MASK OF THE BETRAYER eklentı pasketi
WORLD IN CONFLICT
HEAVENLY SWORD
bırde PS2'de oynadıgım bır oyun var GOD OF WAR 2 - Mükemmel bir oyun.. Kreatos tam bir psikopat
Bu ne ya sizlerde kaç gb hard disk var
Neyse bende bir tek nfs carbon yüklü o oyunuda detaylarını maximum yapabildiğim için çok seviyorum
Bende 3 tane oldugu ıcın :D
He Borga abi ProStreet yazmışsın ne zaman çktı ya ayaktamı uyuyom ben alalım hemen
Coşkun OLCAHe Borga abi ProStreet yazmışsın ne zaman çktı ya ayaktamı uyuyom ben alalım hemendostutum iyi okursan alacaklarımın içinde yazıyo :D cıkmasını bekliyo :D
Coşkun OLCAHe Borga abi ProStreet yazmışsın ne zaman çktı ya ayaktamı uyuyom ben alalım hemenalcaklarımın içinde dediğine göre cıkmasını bekliyo :) bi cıksın :D 7200 ekran kartımla dagıtcam o oyunu :D
beter1072pardon yaa biraz hızlı taradım herhalde okCoşkun OLCAHe Borga abi ProStreet yazmışsın ne zaman çktı ya ayaktamı uyuyom ben alalım hemendostutum iyi okursan alacaklarımın içinde yazıyo :D cıkmasını bekliyo :
Borga-xEnemy Territory-Quake WarsWalla ben bu kada oyunu bi arada hiç görmedim :(((
Crysis MB (Byzihh saol tekrar)
18 Wheels
NFS Carbon
NeverWinter Nights 2
Lost Planet
MOHA Airborne
OverLord
C&C Tiberium Wars
Ghost Reacon Advanced WarFight
Sırada bekleyenler...
Riddick
Fahrenheit
Transformers
Alacaklarım ıcınde...
Call Of Duty
NFS Pro Street
NEVERWINTER NIGHTS II: MASK OF THE BETRAYER eklentı pasketi
WORLD IN CONFLICT
HEAVENLY SWORDbırde PS2'de oynadıgım bır oyun var GOD OF WAR 2 - Mükemmel bir oyun.. Kreatos tam bir
ama maşallah bilgisayarına :))
Coşkun OLCAbeter1072olur böyle hatalar chip ciler yakalar :D:Dpardon yaa biraz hızlı taradım herhalde okCoşkun OLCAHe Borga abi ProStreet yazmışsın ne zaman çktı ya ayaktamı uyuyom ben alalım hemendostutum iyi okursan alacaklarımın içinde yazıyo :D cıkmasını bekliyo :
Benımkı yıne ıyı kamkamda 35-36 tane oyun var. Zaten en cok Wow oyunuo..Ama adamın sıstemınde yok yok
karadas_serkansadece flatout :Daynen bende senin gibi yaparım :) bende bir oyun yada taş catlasın 2 oyun yüklerim bitirmeye calısırm :) ama oyunda takıldıgım bir yer olursa eger gecemessem hemen oyunda cıkıp oyunu siliyorum :))) diğer oyuna geciyorum :))bir oyunu bitirip sonra diğer oyunu yüklerim sadece save dosyalarımı saklarım.
- 1
- 2