ŞUBAT 2005 Tam Sürüm Programları

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
lefati
02-02-2005, 22:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Şubat ayında verilen tam Sürüm programlarından Kerio Personal Firewall ın neresi tam sürüm anlamadım 30 günlük olduğunu söylüyor tam sürüm için Seral istiyor Bu nerede ben görmedim Acaba Knoppix CD si veya Acronis gibi bir şeyleri yine mi eksik verdiler Eğer Böyleyse benim için CHIP dergisi artık bitmiştir. Forumların hiçbirinde açıklma yok yardım yok. bunun nasıl büyük bir dergi anlamadım

yas
04-02-2005, 19:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
592 mesaj

Valla o firewall'a hiç bakmadım ama Knoppix ve Acronis Şubat sayısında yoklar. Malesef...

rdbektas
10-02-2005, 10:29   |  #3  
Taze Üye
2 mesaj

"Kerio Personal Firewall" programını ben de kurdum. 30 günlük sürümmüş. Kayıt olmak için Register koymuşlar ama onun için de ürüne ait kodlar gerekiyordu. Ya CHIP dergisi bu kodları vermedi ya da bizi bilgilendirmedi. Ayrıca program herşeyi kontrol etme çabası içine giriyor. Fazla bilgisi olmayan kişilere tavsiye etmem. Çünkü ben programı kaldırdım.