16 Yaşındayım Sudoku ödevim var ama uzun uğraşlar sonucu beceremedim bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. C# form olacak 2010'da yapılacak 27 aralığa kadar yetişmesi lazım
Sudoku C# Form Uygulaması 27 Aralığa kadar ACİLL
hepsini yapmanızı beklemiyorum tabii ama takıldığım yer şurası; 36 Textboxda x ve y koordinatında birbirine denk gelen sayılar aynı olmayacak bunu nasıl belirleyeceğiz.
bunun için teşekkür ederim daha yeni başlıyorum ve seviyemin üstünde bir uygulama
Error 1 'System.Drawing.Graphics' does not contain a definition for 'e' FIXLEDİKTEN SONRA VE BİÇİMLENDİRDİKTEN SONRA BU HATA İLE KARŞILAŞTIM ÇÖZÜMÜ NEDİR ACABA
private void DataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
{
Graphics.e.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 75, 0, 75, 228);//e.graphics idi ben tersledim
Graphics.e.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 150, 0, 150, 228);//e.graphics idi ben tersledim
Graphics.e.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 0, 66, 228, 66);//e.graphics idi ben tersledim
Graphics.e.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 0, 132, 228, 132);//e.graphics idi ben tersledim
}
e.Graphics idi ben tersledim ve ayrıca hata bu 4 satır için geçerli
private void DataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
{
Graphics.e.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 75, 0, 75, 228);//e.graphics idi ben tersledim
Graphics.e.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 150, 0, 150, 228);//e.graphics idi ben tersledim
Graphics.e.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 0, 66, 228, 66);//e.graphics idi ben tersledim
Graphics.e.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 0, 132, 228, 132);//e.graphics idi ben tersledim
}
e.Graphics idi ben tersledim ve ayrıca hata bu 4 satır için geçerli
???????
Error 1 'System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs' does not contain a definition for 'Graphics' and no extension method 'Graphics' accepting a first argument of type 'System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
{
e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 75, 0, 75, 228);//burada çizgi stilini kalınlığını ve lokasyonunu belirliyoruz
e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 150, 0, 150, 228);//burada çizgi stilini kalınlığını ve lokasyonunu belirliyoruz
e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 0, 66, 228, 66);//burada çizgi stilini kalınlığını ve lokasyonunu belirliyoruz
e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 0, 132, 228, 132);//burada çizgi stilini kalınlığını ve lokasyonunu belirliyoruz
}
Error 1 'System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs' does not contain a definition for 'Graphics' and no extension method 'Graphics' accepting a first argument of type 'System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)Visual studio zaten öneride bulunuyor ; acaba bir referans eklememiş olabilirmisiniz diyor ? hatalı kodun üzerinede mouse e tutarsan sana çözüm seçenekleri önerecektir.private void DataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
{
e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 75, 0, 75, 228);//burada çizgi stilini kalınlığını ve lokasyonunu belirliyoruz
e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 150, 0, 150, 228);//burada çizgi stilini kalınlığını ve lokasyonunu belirliyoruz
e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 0, 66, 228, 66);//burada çizgi stilini kalınlığını ve lokasyonunu belirliyoruz
e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Black, 2), 0, 132, 228, 132);//burada çizgi stilini kalınlığını ve lokasyonunu belirliyoruz
}Bu arada baştan mı yazıyorsun programı ? sana attığım linkte hali hazırda vardı zaten :)