suğutucu?
Aşırı ısındığını mı duydun yoksa aşırı mı ısınıyor?
Isı değerlerini yazabilir misin eğer sakıncası yoksa?
http://www.exa.com.tr/sunbeam/fa ... ntact-335-6446.html
Hem ucuz hemde çok performanslıdır.
Bir sürü program var ama en klasiği everest.
Kardeşim suradan CPU-Z yi kur...
http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_152.zip
Edit: Görmemişim... :D ama sıcaklık iyi gibi oyun oynarken normal çünkü işlemci hızını arttırıyor mesela E8200 de 2000 Mhz deyken 3D uygulama açınca 2600 oluyor. (ortalama değer...)
arkadaşlar bnm dualcore işlemcim var aşırı ısındığını duydum fan almak istiyorum ucuz ve gzl performans weren bi soğutucu biliyormusunuz ben buldum bitane sizce nasıl...
suğutucu
Danger5890 alınma ama Türkçenin canına okumuşsun. Msn de yazışır gibi bu ne böyle. (gzl, weren bnm). Biraz daha dikkat. Tamam bende bazen ewet diye yazıyorum yada benimde bilgisayarımda sorun war. ama böylede sesleri yutmuyorum.
Soruna gelince. Overclock çekmeyeceksen, aşırı derecede zorlamayacaksan kendi üzerindeki gelen fan yetiyor. sadece işlemci fanını tozdan koruyacaksın. birde termal macunu yılda bir kere yenilemek fark yaratır. ben 4 - 5 ayda bir değiştirirdim. Notebookta bile fayda yarattı açıkçası.
Üstteki yazdıklarıma alınma ;) sadece düşüncelerimi söyledim. Türkçeye özen gösterelim.
teşekkürler (:
suğutucuDanger5890 alınma ama Türkçenin canına okumuşsun. Msn de yazışır gibi bu ne böyle. (gzl, weren bnm). Biraz daha dikkat. Tamam bende bazen ewet diye yazıyorum yada benimde bilgisayarımda sorun war. ama böylede sesleri yutmuyorum.
Soruna gelince. Overclock çekmeyeceksen, aşırı derecede zorlamayacaksan kendi üzerindeki gelen fan yetiyor. sadece işlemci fanını tozdan koruyacaksın. birde termal macunu yılda bir kere yenilemek fark yaratır. ben 4 - 5 ayda bir değiştirirdim. Notebookta bile fayda yarattı açıkçası.
Üstteki yazdıklarıma alınma ;) sadece düşüncelerimi söyledim. Türkçeye özen gösterelim.
hrrscher arkadasımızın tavsiye ettiği fan ideal bence.Senin işlemcini çok rahat soğutur....