Arkadaşlar ben bu programı yenı kurdum ama kullanan arkadaşlar varsa bana bu programı tavsıye edebılırler mi acaba?
özelliklerini biraz biliyorum
program indirme sitelerinden program hakkında biraz bilgim var ama sizinde bildiğiniz gib sitelerde bir programı asla, kötü değil, tavsiye edilmez falan denmiyor ne kadar kötü olsa bile.
en iyi yorumu kullananlar yapabilir ve
bende sizlerden bu antivirüs programı hakkında geniş bir bilgi almak istiyorum
NOT: Daha önce ise nod32 son sürümü kullanıyordum. pc yi kasmıyordu ama bilgisayarda virüs olduğu için pc de sorunlar çıktı ve nod32 hiç bi virüs bulamadı ve format atmak zorunda kaldım
Sunbelt VIPRE Antivirus & Antispyware hakkında
ben daha önce hiç duymadım bu programı önerim Aviradır bir de şu yeni antispyware ve yeni antivirüs bulma merakını da anlayamıyorum elindeki yetmiyor mu sana...
ben daha önce hiç duymadım bu programı önerim Aviradır bir de şu yeni antispyware ve yeni antivirüs bulma merakını da anlayamıyorum elindeki yetmiyor mu sana...nod32 hiçbi işe yaramadı. format atmak zorunda kaldım virüs bulastıgı için
bu VİPRE de methediliyor
kaspersky kullanmak isriyorum ama o da pc yi bayağı kasıyoror
bu VIPRE yi kullananlardan yorum almak istiyorum özellikle
nod32 hiçbi işe yaramadı. format atmak zorunda kaldım virüs bulastıgı için<
bu VİPRE de methediliyor
kaspersky kullanmak isriyorum ama o da pc yi bayağı kasıyoror
bu VIPRE yi kullananlardan yorum almak istiyorum ö
Ne demek NOD32 işe yaramadı ??????
Bu laflara gıcık oluyorum işte,A.V.'lere laf atmaya... Siz ayarlarını değiştirdiyseniz,onu bunu kurcaladıysanız,ya da programınız güncel yada son sürüm değilse NOD ne yapsın????
1 senedir ESS kullanıyorum, adam tık demedi bana karşı, bulduklarını siler, büyük bir tehditse bana haber verir silmek isteyip istemediğimi sorar...
Kaspersky kasar deniliyor o da iyidir ama sisteminizin biraz iyi derecede olması lazım,yoksa onunda yaptığı birşey yok....
- Birde şunu anlamıyorum RISING,VIPRE falan daha adı sanı duyulmamış, indirip kuranlar anında SÜPERRRRRRRRRR,MUHTEŞEM bi a.v. mutlaka kurun tavsiyemdi diyor..
Nerden anladın süper olduğunu ? En son çıkan virüsleri buldu mu ? ya da o basit a.v. not defteri testini uyguladınız mı ?
Met ediliyor,demişsiniz...
Daha yeni çıktı, büyük firmalara kafa tutamaz...
Ama siz bilirsiniz.
<ben nod 32 4.0.437 yi kullanıyordum yani son sürümdü ve devamlı kendini otomatik güncelliyordu
Ne demek NOD32 işe yaramadı ??????
Bu laflara gıcık oluyorum işte,A.V.'lere laf atmaya... Siz ayarlarını değiştirdiyseniz,onu bunu kurcaladıysanız,ya da programınız güncel yada son sürüm değilse NOD ne yapsın????
1 senedir ESS kullanıyorum, adam tık demedi bana karşı, bulduklarını siler, büyük bir tehditse bana haber verir silmek isteyip istemediğimi sorar...
Kaspersky kasar deniliyor o da iyidir ama sisteminizin biraz iyi derecede olması lazım,yoksa onunda yaptığı birşey yok....
- Birde şunu anlamıyorum RISING,VIPRE falan daha adı sanı duyulmamış, indirip kuranlar anında SÜPERRRRRRRRRR,MUHTEŞEM bi a.v. mutlaka kurun tavsiyemdi diyor..
Nerden anladın süper olduğunu ? En son çıkan virüsleri buldu mu ? ya da o basit a.v. not defteri testini uyguladınız mı ?
Met ediliyor,demişsiniz...
Daha yeni çıktı, büyük firmalara kafa tutamaz...
Ama siz bilirsiniz.
ve
ayarlarınıda karıştırmadım
nod32 nın herhani bi ayarıyla oynamadım
memnun olsam kesinlikle tekrar onu kullanırdım kardeş
mesela nod32 yüklüyken devre dışı bırakıp birde kaspersky yükledim ve 2tane virüs buldu
ama nod32 o bulunan 2 virrüsü virüs diye göstermiyordu
ve ben bu VIPRE yi yeni kullanıyorum site editörlerinin tavsiyesiyle
yanı ben meth etmiyorum
eger VIPRE den memnun kalmazsam bu sefer NOD32 değil de ESET SMART SECURITY i kullanmayı düşünüyorum
biri bi programı yere göğe sığdıramazken başka biri aynı program için 5 ara etmez diyor
hangisine güvenelim?
ben nod 32 4.0.437 yi kullanıyordum yani son sürümdü ve devamlı kendini otomatik güncelliyordu:) Tamam..
ve
ayarlarınıda karıştırmadım
nod32 nın herhani bi ayarıyla oynamadım
memnun olsam kesinlikle tekrar onu kullanırdım kardeş
mesela nod32 yüklüyken devre dışı bırakıp birde kaspersky yükledim ve 2tane virüs buldu
ama nod32 o bulunan 2 virrüsü virüs diye göstermiyordu
ve ben bu VIPRE yi yeni kullanıyorum site editörlerinin tavsiyesiyle
yanı ben meth etmiyorum
eger VIPRE den memnun kalmazsam bu sefer NOD32 değil de ESET SMART SECURITY i kullanmayı düşünüyorum
biri bi programı yere göğe sığdıramazken başka biri aynı program için 5 ara etmez diyor
hangisine güvenelim?
AV'niz son sürüm olabilir tamam,ama ESET'i karalamayın,bi bakarsınız Kaspersky'nin bulamadığını da ESET bulabilir,onu bulamadığını bi başkası vs...
Tavsiyem ESS 4 kullanmanız..---biri bi programı yere göğe sığdıramazken başka biri aynı program için 5 ara etmez diyor
hangisine güvenelim?---Kişisel görüş...Ama forumda böyle çok kişi var...Yok ESET virüsü bulamadı KIS yukledim 10 tane buldu..
Kimi kişi diyor atıyorum Avira yüzünden sistem dosyalarım gitti virüsler yüzünden..
Güvenlik sizin elinizde...
Vipre yeni bir teknoloji üzerine kurulmuş bir antivirüs programıdır. Taraması ve algılamasıyla hız olarak biraz daha iyi diğerlerinden ama tabii ki veritabanını biraz daha geliştirmesi gerekiyor. Tavsiyem KIS 2010 veya Avira PSS 9 olacak.
Vipre yeni bir teknoloji üzerine kurulmuş bir antivirüs programıdır. Taraması ve algılamasıyla hız olarak biraz daha iyi diğerlerinden ama tabii ki veritabanını biraz daha geliştirmesi gerekiyor. Tavsiyem KIS 2010 veya Avira PSS 9 olacak.KIS2010 denedim pc yi kasıyor
Avira PSS 9 u deneyeceğim
peki ESET SMART SECURITY son sürüm hakkında bi yorum yapabilirmisin? AVİRA PSS 9 A GÖRE NASIL?
Marka savaşı yapılıyor bu forumda, teknik bilgiye sahip olmayan kişiler ahkam kesiyor.
Bunları okuyunca antivirüs firmalarının burda marka savaşında olduğunu, evde boş oturan boş kişilere 3-5 kuruş karşılığında başları derde girmiş kişlere marka dayatması yaptıklarını anlıyorum.
Ülkemiz adına üzülüyorum...
Forum yönetimini görevedavet ediyorum!
Mustafa Akın arkadaşım;
Burada ancak yazışarak anşabileceğimize göre, mesajını anlaşılır cümle ile yazmanı rica ediyorum.
Ne demek istediğini anlamadım.
Arkadaşlar ben virscan.org'da bir dosyamı tarattım ve sadece bu VIPRE ve AVG virüs alarmı verdi diğer hiçbiri alarm vermedi KAV,Avast,GData,Avira falan bu yanlış alarm olabilir mi??(nedense konu açamıyorum firefox'tan pardon ayrıca tek tarayıcı bu kurmak da istemiyorum başka bu tarayıcıyla ilgili bişey yazmayın)
antivirüs firmalarının burda marka savaşında olduğunu,Bu 3 satır.evde boş oturan boş kişilere 3-5 kuruş karşılığında
başları derde girmiş kişlere marka dayatması yaptıklarını anlıyorum.
Şimdi,antivirüs firmalarının çok büyük bir pazarı değiliz, hatta doğru düzgünbir pazarı da değiliz, şimdi neden evde boş oturan boş kişilere 3-5kuruş karışılığında marka dayatması yapsınlar ki? Buradaki boşinsanlara vereceği 3-5 kuruş ona ne kadar kâr sağlayacak? İnsanlarıntecrübeleri var ve herkes paylaşmak istiyor. Biri norton yüklemiştir,ancak arkadaşının verdiği oyun cd sinde conficker vardır, norton usuçlar sonra. Ya da kaspersky yükler, ya da başkasını ve memnun kalmaz.Ve tecrübesini paylaşr. Yani, bu dediğiniz abd de olsa belki bi işeyarardı, ancak marka dayatması tabiri Türkiye pazarında yabancı birfirma tarafından olacak birşey değil..
Mustafa Arkadaşım;
Durum yazdığın gibi değil.
Türkiye' nin antivirüs pazar potansiyeli $2-2,5 milyondur, normal durumda $25-30 milyon olması gerekmektedir. Dünya ve Türkiye için iyi rakamlardır. 7-8 markanın Türkiye' de ofis açmaları da bunu anlatmaktadır.