Sorun hakkında cevap genel olmayacak uzun olacak bazı arkadaşlarımda cevaba katılmayabilir.
Öncelikle başlangıçta eksik bir yazılımın var olduğunu söylüyor sanırım işletim sistemin yarı kurulu bir yapıda tam anlamıyla kurulmamış sadece kurulmuş :?
bazı uygulamalar ekli değilse arşiv açılımları hatalı olur yine sorun işletim sisteminden kaynaklanıyor.
8 gb ram yazmışsın 1.5 gb fazlalığın var bu sistemin bir miktar yavaşlamasına neden olabilir. ama hata verdirme seviyesinde beklemiyorum.
Diskin işlemlerine ve disk ram özelliklerine bir bak bakalım gerçektende ram dediğin kadarmı yaoksa yansımadan da mı üretilmiş??
Ekran kartının güncel olup olmadığı genel kanı ama birde oyunda istenilen özellikler bak belki oyun o ekran kartı haritası için uyumlu olmayabilir. Yada şöyle diyim ekran kartının driversi yanlış kurulmuş yada yanlıuş tanıtılmış olabilir.
Clocklamalı bir sürücü ile ilgili bir sorunda olabilir. d3d dix için geçerli değil diye biliyorum ama görsel anlamada bir anakar kullanım hatası oluşmuşa benziyor anakarta yanlış tanıtılan bir uygualam yada kapalı bir donanım var gibi görülüyor.
Aygıt yöneticisini şöyle ince eleyip sıkı doku her hangibir hata gözüne çarpacakmı bak bakalım.