Merhaba arkdaşlar süperonline fiber internet hakkında birkaç sorucam size
49 tl ye 10 mbit internet var bu tarifede belirli bi süre sonra fiyat yükseliyomu
eğer yükselmiyorsa sizce neden bu kadar ucuz
birde adil kullanım denen şey burdada geçelimi
Süper Online Hakkında Sorular
Son Düzenleme: Yunus. Emre ~ 27 Kasım 2010 16:52
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj
kardeş fiber kablo pahalı . heryerdede tesisatı olmuyor o yüzden olan yerlere bu bedeli ödemiyor superonline ve ucuza veriyor.
fiber kablosu çekilen yere internet vermek en kolay iş.
yani bi adaletsizlik yok
ben size yardımcı olayım bu konuda öncelikle superonline türktelekomda bağımısız bir internet sağlayıcısıdır bu yüzdende hatları fiber-optiktir ve ücretleri uygundur ama hatları özel olduğu içinde sadece http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx
bu linkteki yazann yerlerdedir eğer yakınlarda varsa hatları arayıp sizdede döşenmesini isteyebilrisiniz .
Ücret işine gelincede şuan 3 ay bedava sonrasında ise 2 yıllık tahayütle 50 tl 10mb hız veriliyor thaayyyütten sornada aynı ttnetteki gibi sabit ücret devam ediyor ;)
ben size yardımcı olayım bu konuda öncelikle superonline türktelekomda bağımısız bir internet sağlayıcısıdır bu yüzdende hatları fiber-optiktir ve ücretleri uygundur ama hatları özel olduğu içinde sadece http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspxburada fiberde de adil kullanım olayı var ama sallayan yokh :D
bu linkteki yazann yerlerdedir eğer yakınlarda varsa hatları arayıp sizdede döşenmesini isteyebilrisiniz .
Ücret işine gelincede şuan 3 ay bedava sonrasında ise 2 yıllık tahayütle 50 tl 10mb hız veriliyor thaayyyütten sornada aynı ttnetteki gibi sabit ücret devam ediyor ;)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
102 mesaj
Merhaba arkdaşlar süperonline fiber internet hakkında birkaç sorucam sizeBir süre sonra fiyat yükselmiyor :)
49 tl ye 10 mbit internet var bu tarifede belirli bi süre sonra fiyat yükseliyomu
eğer yükselmiyorsa sizce neden bu kadar ucuz
birde adil kullanım denen şey burdada geç
TTnet bize dünyanın en pahalı internetini daha doğrusu 3. dünya devletlerinin sattığı paraya interneti evimize getirdiği için bize süperonline işinin içinde bir iş var dedirttiriyor doğal olarak.
Sözüm ona TTnet Almanya başbakanını avrupadaki altyapısı ile şaşırtacağına gelsin ülkesinde fiber döşesin.
Buradan kazandığı haksız paralarla avrupaya hizmet veren şer...izleri kınıyorum :@
Bir süre sonra fiyat yükselmiyor :)aynen fiyat aynı hatta bu ara 1 yıl 20 mb yi 10 tl veriyor lar benden söylemesi ;)
TTnet bize dünyanın en pahalı internetini daha doğrusu 3. dünya devletlerinin sattığı paraya interneti evimize getirdiği için bize süperonline işinin içinde bir iş var dedirttiriyor doğal olarak.
Sözüm ona TTnet Almanya başbakanını avrupadaki altyapısı ile şaşırtacağına gelsin ülkesinde fiber döşesin.
Buradan kazandığı haksız paralarla avrupaya hizmet veren şer...izleri kınıyorum :@