Arkadaşlar Merhaba Ben Ttnet ten memnun değilim pakettim 8 ama 2 yi zor çekiyor Ben artık dayanamıyorum SüperOnline Fiber 49 tl 20 mbps Hız veriyor.. Yani Sorun Çıkartıyor mu Almalımıyım Lütfen cevaplayın çünkü 2 günüm kaldı karar için. Bizim Apartmanda SuperOnline var Kullananlar Memnun Mu ???
SuperOnline Dan Memnun Musunuz ?
ttnetten daha iyi olduğu kesin
hepsi ttneti kullanıyor zaten değişen tek şey teknik destekleri
İş yerimde Koç.Netin fiberi var kablo çekimi modem vs. kurulumlarını ttnet elemanları yapıyor herşeyi aktif hale getirip kalan günlerde sıkıuntı oldugunda servis sağlayıcın ile görüşmeni istiyorlar.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım koç.net te ama problem olursa direk ttnet yardım etmiyor koçnet hizmet veriyor.
Benim Bi tek SuperOnline a Geçme Şansım Var :( Yani ben Geçiyim mi Çok Sorun yaşanıyor mu son 2 günüm kaldı
O zmn Geçicem Yani Bu Hıza Dayanılmıyor Birde Şu var Wireless ta Hız düşüyormuş doğru mu ??
Kullanan Varmı ???
süperonline geç ttnet kan emici bir vampir gibi.
valla benim babamın evinde var superonline fiber bi kere fiberin modemi farklı eve bi ethernet kablosu çekiyolar zaten onu verdikleri modeme takıyolar öle yayın yapıyo eve.modemi onlar vermiş babama.ama wireless performansı kötü hemen yan odadan filan düşük çekiyo 2-3 oda öteden zor çekiyor.gelelim net performansına 10Mb diye bağlandı ama hız testinde 4Mb filan çıkıyo.fena değil ama çokta iyi değil.eğer ttnet 2 Mb den yukarı çıkmıyosa geç bence en azından ttnet den daha iyi olur senin için.
Ben ttnetten çok memnundum :) bunu turknete geçince anladım :) ayrıca altyapı tamemen ttnetin siz işletmecinizi değiştiriyorsunuz buda servis sağlayıcı oluyor yani :) Avrupanın altyapısını satın almış Türkiyenin en büyük markaa değerine sahip dünya çapında aynen thy gibi bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir firmadan bahsediyorsunuz arkadaşlar lütfen kuru kuru eleştiri yapmayalım!
yok ya tamam ttnet yer yer güzel kendi evimde 8Mb e kadar olandan bağlattım modemde bağlantı hızı 9.5Mb gözüküyo hızım torrentte 950 KB tan aşağı inmiyor.ama alt yapı kötü olan yerlerde 2 Mb i zor gören arkadaşlarımıda biliyorum.
hepsi ttneti kullanıyor zaten değişen tek şey teknik destekleriSuper online fiberoptik tamamen super online alt yapısını kullanıyor TTNET ile alakası yok... ama her yerde yok...
İş yerimde Koç.Netin fiberi var kablo çekimi modem vs. kurulumlarını ttnet elemanları yapıyor herşeyi aktif hale getirip kalan günlerde sıkıuntı oldugunda servis sağlayıcın ile görüşmeni istiyorlar.
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım koç.net te ama problem olursa direk ttnet yardım etmiyor koçnet hizmet veriyor.
türkcell süperonline fiber internet süper onlinye ait
Ben 3-4 aydır Superonline kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Bir konu hariç, Verilen modem Tılgın'ın modemi. Modemden midir, Windows'tan mıdır bilmiyorum ama bazen DNS sorunları yaşanıyor. Bazen Windows başladığında internet gidiyor, adeta sistem kitleniyor. Böyle bu durumda DNS ayarlarını kapatmanız ve mümkünse sistemi tekrar başlatmanız gerekir. TTNET ile böyle bir sorun daha önce hiç yaşamamıştım. Ama sadece bu sorunu yaşamamıştım, diğer bütün sorunları yaşamıştım... :D Belki başlangıçta çalışan bazı programlardan kaynaklanabilir. Özellikle DNS ayarları açıkken oluyor... Başka bir sorun yok. TTNET'i hatırladıkça sürekli şükrediyorum.
Faturalar (Aktivasyon ücreti 24 ay taksitle fiyata yansımıştır):
1. ay: 6,3 TL (ayın ortasında başladığı için)
2. ay: 11,5 TL
3. ay: 11,5 TL
4. ay: 33.3 TL
Karar sizin. Bana kalırsa, durma geç derim... :D
Ben 3-4 aydır Superonline kullanıyorum. Fazlasıyla memnunum. Bir konu hariç, Verilen modem Tılgın'ın modemi. Modemden midir, Windows'tan mıdır bilmiyorum ama bazen DNS sorunları yaşanıyor. Bazen Windows başladığında internet gidiyor, adeta sistem kitleniyor. Böyle bu durumda DNS ayarlarını kapatmanız ve mümkünse sistemi tekrar başlatmanız gerekir. TTNET ile böyle bir sorun daha önce hiç yaşamamıştım. Ama sadece bu sorunu yaşamamıştım, diğer bütün sorunları yaşamıştım... :D Belki başlangıçta çalışan bazı programlardan kaynaklanabilir. Özellikle DNS ayarları açıkken oluyor... Başka bir sorun yok. TTNET'i hatırladıkça sürekli şükrediyorum.Sorunun nedeni büyük ölçüde anlaşılmıştır: Kaspersky PURE! Eset Smart Security 5'i kurdum herşey düzeldi... :)Faturalar (Aktivasyon ücreti 24 ay taksitle fiyata yansımıştır):
1. ay: 6,3 TL (ayın ortasında başladığı için)
2. ay: 11,5 TL
3. ay: 11,5 TL
4. ay: 33.3 TLKarar sizin. Bana kalırsa, durma geç derim... :