Ben Ttnetin Netlimitsiz 8mbit'e Kadar hız olan tarifedeyim.Bir Sabah Kalktığımda baktım Super Online Fiber Altyapısı için Olan Kabloları Döşüyor ve Sonra Karar Verdirm TTnetten Kurtulup Sper Online a Geçmeye .Burdan Soruyourum Super Online Kullanan Arkadaşlara sizce Nasıl Bu Superonline Sık Sık Kopma falan yaşanıyormu ??
SuperOnline Fiber İnternet
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
990 mesaj
kanka kaçırma.. 10mb hızında 49liraya veriyorlar.. sınırsız.. hemen al.. ben manisadayım burda olsa bende hemen alcam.. ama yok..
sana öneri http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/sonbahar.aspx
bu kampanya ile al 3 ay sonunda 10mb ye çevirme hakkın var ilk 3 ay 50/5 bedava hızın tatını çıkar :)
Son Düzenleme: şafak89 ~ 07 Mart 2011 04:41
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
372 mesaj
süperonline abonesiyim ama malesef modemim gelmedi 1 hafdadan beri modemin markası nedir yetkililerden tam bilgi alamadım ? 8mbit adsl 15 gb kadar onanını kullanıyorum şuan
süperonline abonesiyim ama malesef modemim gelmedi 1 hafdadan beri modemin markası nedir yetkililerden tam bilgi alamadım ? 8mbit adsl 15 gb kadar onanını kullanıyorum ş08502220222 ı ara oradan söyle benim modem glemedi diye yardımcı olurlar marka tilgin bide 8mb hızın değil 10mb düzeltiyim ;)