Merhaba arkadaşlar,
Superonline internet kampanyalarına üye toplayabilmEk için İstanbul içinde çalışıyorum, kapı kapı gidip internet kampanyalarından bahsediyoruz.
Bunu bu tarz forum sitelerinde yazarsam yararı olacağını düşündüm.
Modemsiz 8 Megabit hızında - 50 megabit adil kullanım haklı - 24 ay sabit fiyat garantili internet, 35 TL (TTNET'in modemleri kullanılamaMaktadır)
Modemli 8 Megabit hızında - 50 megabit adil kullanım haklı - 24 ay sabit fiyat garantili internet, 40 TL (AirTies'in son model modemi Veriyoruz, kurulum ücretsiz)
Dilerseniz, internet cafelerin TTNET'den 120 TL civarında ücret ödeyerek kullandığı tarife benzeri bir tarifemizde var.
16 Megabit hızında (fiber değil) - adil kullanım sınırlaması yok - 24 fiyat sabit fiyat garantisi > İlk 6 ay sadece 10 TL - Sonraki 18 ay 59,90 TL.
Gelelim kayıt işlemlerine, öncelikle taahhüt durumunuzu soruşturun. Doldurmanız gereken süre bitmişse, dilerseniz, fax ile sabit telefon kimin üzerineyse onun kimlik fotokopisini yollarsanız halledebiliriz.
Yahut İstanbul içindeyseniz, size yakın belirlediğimiz bir noktada buluşup işlemleri halledebiliriz. (Yüz yüze güven önemlidir
İnternetle yaşayacağınız herhangi bir problemde size vereceğim karttaki numarayı arayarak sorununuzu çözebilirseniz, ( bu benim kıyağımdır, iş yerindeki kadrolu çalışan abilerimiz bunun için var :)
Herhangi sormak istediğiniz soru varsa, mesaj atabilirsiniz,
Sağlıcakla ve internetle kalın :)