sürat kargo'nun kargoyu 4 günde 5km götüremedi!

theironman
14-01-2016, 11:02   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

enteresan bir olay. esrarengiz bir sürat söz konusu.

karadeniz ereğli şubesinden yine karadeniz ereğli içinde gitmesini istediğim kargo 4 gündür şubeden çıkamadı. inanılmaz acil, inanılmaz önemli dediğim halde, arkadaş yetiştirememiş bahanesiyle beni benden aldılar. bugün dördüncü günü ve düzgünce söylediğim halde hala gitmemiş durumda. nereye kime şikayet edeceğimi bilmediğim bu süper olay sayesinde yemediğim laf kalmadı. çektiğim stres de cabası.

anlayacağınız sürat kargo pişmanlıktır. bunu müşteri şikayeti olarak mı alırlar, yoksa sallamazlar mı bilmiyorum. ben sallayacaklarını düşünmüyorum. parayı peşin aldılar. az önce aradım hala kargo gitmemiş. bu kadar lakaytlık olmaz. bakın fotoğrafını da atayım da nasıl bir yol izleyeceğini görün. 4 gün oldu.

şimdi çıldırdım kargomu iade alacağım başka kargo şirketine vereceğim dedim. olmaz çıkışı yapıldı diyor. ulan resmen gasp ettiler malımı ya. bu kadar olabilir mi. gideceği de max 5 km yol. özellikle önemli bir an önce gitmesi gerekli dediğim halde hala gitmemiştir.

güzergah fotosunu da atıyorum. 4.5 km.

Kapalı Hesap (278902)
15-01-2016, 11:04   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
13 mesaj

UPS firmasını tek geçerim ama bazı mallar oraya da dadanmıştı o firmayı sevdiğim için hemen şikayet ettim.Adamlar formalarını giymeden gelip teslim alıyorlardı bir haber verdim işte kovmuşlar anlayacağın reklam verirler ama MALLAR orada çalışır iş yok derler iş bulurlar bu sefer de GÖTLERİ KALKAR muhterem bizi yansıtan şeyler bunlar MALESEFFF!

seyfhan
15-01-2016, 15:08   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

arkadaşlar chip dergisine abone oldum. dergim gelmediği gibi yetkili kimseyle görüşmek mümkün değil. İletişim bölümüne bir telefon koymuşlar 3 kere çalıp kendiliğinden kapanıyor. Email yoluyla sorunumu aktardığım halde ilgilenip iletişime geçen yok. Son çare olarak bu yönteme başvurdum ayrıca hakem heyetine de başvuracağım.