selam arkadaşlar.elimde 4 protlu surecom adsl modem var.bu modemden hotmail ve mynetin maillerine bağlanamıyorum.başka makinalarda denedim.defalarca resetledim.ama olmadıdiğer sitelere bağlanıyor.yardım ederseniz çok sevinirim.tşk.
surecom modem den hotmail ve bazı siteler açılmıyo
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.istersen "opera,mozilla,firefox" yada benzeri istediğin başka bi tarayıcı kullan oeşkilde sorun hallolucaktır. Sanırım bu sorun makinandaki bi açıktan kaynaklanıyor. yani microsoft gene yaptı yapıcanı bunun bi yaması olabilir yada formattan sonra düzelebilir. ama araştırmadan bnce gereksiz bişey olur...
arkadaşlar ben 6 yada 7 makinada denedim.hep aynı yani kesinlikle modemden kaynaklanan bir problem.ve kime sorarsam sorayım.kimse yardım edemiyor.aynı modemden alan 3 kişşi ile karşılaştım onların da aynı problemi var.
modemin guvenlik duvari varsa bunlari kapat, submit yap modemi yeniden baslat sonra yaptigin degisiklikler olmusmu diye tekrar modeme gir degisiklikler modemi kapatip actiktan sonra hala eskisi gibi duruyosa o zaman mynete girmeyi tekrar dene
modemin güvenlik duvarını kapatmayıda denedim ama malesef.yaptığım değişişkler duruyor.bence bu modemein üretiminde bir problem var.başka ne olabilirki.
Encapsulation ayarlarını değiştirerek tekrar dene turk telekomun server larından kaynaklanıyo bu sorun bende de aynısı oldu birin den biri oluyo.
bende o modemden kullanıyorum , problem yok dostum. sorunu başka yerde ara.